Veste bună pentru fanii serialului Vlad! Ce mare surpriză pregătesc, în fiecare zi de luni, actorii de la PRO TV

Redacția IMPACT 06.04.2020, 18:57
Veste bună pentru fanii serialului Vlad! Ce mare surpriză pregătesc, în fiecare zi de luni, actorii de la PRO TV

Fanii serialului Vlad au o veste bună din partea echipei: actorii vor intra live pe Facebook sau Instagram, în fiecare zi de luni, pentru a le aduce noutăți.

Olimpia Melinte intră în direct cu fanii
Olimpia Melinte intră în direct cu fanii

Olimpia Melinte în direct cu fanii

Serialul “Vlad” moare, dar nu se predă. Actorii au găsit o modalitate sigură în care pot să interacționeze cu fanii și să mai iasă din monotonia carantinei. În fiecare luni, de la 20:30, actorii vor fi live și sută la sută dedicați admiratorilor serialului.

Luni, 6 aprilie, superba Olimpia Melinte va intra live pe pagina de Facebook a serialului Vlad la 21:30. Ea va interacționa cu fanii într-o sesiune video explozivă. Aflată în autoizolare acasă, actrița va trebui să facă față tirului de întrebări ale fanilor. Ce întrebări îi vor adresa aceștia rămâne de văzut, dar ceea ce este sigur este că Olimpia va trebui să se înarmeze cu răbdare și multă diplomație, dat fiind faptul că numărul admiratorilor serialului Vlad este enorm.

Ce fac actorii din Vlad, de când PRO TV a oprit filmările celebrului serial
Ce fac actorii din Vlad, de când PRO TV a oprit filmările celebrului serial

Elvira Deatcu, în direct pe Instagram

Cum își petrece tinpul acasă, ce activități sociale are, ce i-ar plăcea să facă și nu poate din cauza izolării și cine mai știe ce întrebări vor mai scorni fanii serialului – iată tot atâtea răspunsuri pe care abia așteptăm să le aflăm.

Tot luni, 6 aprilie, de această dată pe Instagram, actrița Elvira Deatcu va fi pentru prima dată live pe contul de Instagram al serialului Vlad. Ea nu va fi singură, ci însoțită de colegul ei, Adi Nartea.

“Vlad” e primul thriller românesc, a cărui poveste este inspirată din povestea contelui de Monte Cristo. Eliza, Ștefan și Leo decid să-l trimită la închisoare pe cel care ar fi făcut totul pentru ei, dar Adrian reușește să evadeze și-și începe viața cu o nouă identitate. Producția este o variantă modernă a poveștii lui Monte Cristo. Este despre un bărbat puternic și dornic de răzbunare, nevoit de circumstanțe să-și țină ascunsă adevărata identitate. În urma înscenării unui jaf, protagonistul ajunge la închisoare, evadează și-și schimbă identitatea, devenind Vlad.

Urmăriți Impact.ro și pe