Ce spune Olimpia Melinte din Vlad, după ce PRO TV a oprit filmările serialului. Anunțul așteptat cu interes de fani

Redacția IMPACT 20.03.2020, 10:29
Ce spune Olimpia Melinte din Vlad, după ce PRO TV a oprit filmările serialului. Anunțul așteptat cu interes de fani

Pro TV a anunțat în urmă cu două zile că oprește filmările la producția „Vlad”, ca măsură de combatere a răspândirii coronavirusului.

Olimpia Melinte, despre oprirea temporară a filmărilor

Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir din serialul „Vlad” difuzat pe Pro TV a fost nevoită să se retragă acasă de la filmări din cauza epidemiei de coronavirus. Serialul a ajuns la sezonul cu numărul 3. Actrița transmis, într-un interviu oferit publicației click.ro, că își dorește ca toată lumea de pe platouri să fie în regula.

Actrița din serialul „Vlad”. Foto: Instagram/ Olimpia Melinte
Actrița din serialul „Vlad”. Foto: Instagram/ Olimpia Melinte

„Și pentru noi, la fel ca pentru toată lumea, este un moment greu, dar sănătatea și siguranța întregii echipe este pe primul loc. În momentul de față este important să avem grijă de noi și de familiile noastre.

Povestea  „Vlad” merge mai departe, suntem o echipă mare și unită, credem unii în alții și mai avem multe de filmat împreună! Va asigurăm că în momentul în care această criză va lua sfârșit ne vom întoarce pe set (platoul de filmare, n.r.). Sănătate multă tuturor!)”, a declarat Olimpia Melinte.

Mai mult, actrița a declarat și într-o postare pe pagina sa de Instagram cât de important este să respectăm regulile impuse autorități și să încurajăm educația și comportamentul responsabil.

„Este esențial să avem grijă de noi și unii de alții nu doar acum, ci pe tot parcursul vieții, să facem alegeri înțelepte, să ne gândim la siguranța noastră și a altora, să încurajăm educația și comportamentul responsabil. Așa că zilele astea dacă tot stăm în casă facem toate activitățile de care n-am reușit să ne bucurăm până acum, din lipsă de timp!”, a scris Olimpia Melinte pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Este esențial să avem grijă de noi și unii de alții nu doar acum, ci pe tot parcursul vieții, să facem alegeri înțelepte, să ne gândim la siguranța noastră și a altora, să încurajăm educația și comportamentul responsabil. Așa că zilele astea dacă tot stăm în casă facem toate activitățile de care n-am reușit să ne bucurăm până acum, din lipsă de timp! Ziua de ieri a fost cam așa: am făcut sport, iar Sasha a participat activ, în felul lui foarte ingenios de a face mișcare, am desenat și am facut o parte din planșele trimise de la grădiniță, ne-am uitat împreună pe #Netflix la „România neimblanzita” și înainte de culcare am jucat o ascunsa pe întuneric. ? Azi am scos programul NASA creat special pentru copii în perioada asta, (las link în story) am făcut deja activitățile de la „centrul creativ” cum a denumit Sasha colțul în care ne jucăm de-a școala și urmează un concurs pe geogra.ro (în story găsiți link) unde sunt teste de geografie și am de gând să-mi iau revanșa în fața băieților pentru ca ultima oară mi-am luat bătaie. ??? #stayhome #staysafe

A post shared by Olimpia Melinte (@olimpia.melinte) on

Astfel, începând de luni, 23 martie, Pro TV nu va mai difuza continuarea sezonului cu numărul 3.

Urmăriți Impact.ro și pe