Actorul din Serialul Vlad care dă cărțile pe față. ”Pentru mine, carantina e o mană cerească”

Rădulescu Valentin 31.03.2020, 21:04
Actorul din Serialul Vlad care dă cărțile pe față. ”Pentru mine, carantina e o mană cerească”

Actorul din Serialul Vlad, Andrei Aradits, a răspuns la mai multe întrebări legate de perioada din carantină, dar și despre cum i se pare personajul pe care îl joacă. Acesta spune că, în ceea ce-l privește, faptul că e obligat să stea acasă i se pare un fel de cadou.

Actorul din Serialul Vlad care dă cărțile pe față

Andrei Aradits, în vârstă de 46 de ani și interpretul personajului Ștefan din serialul ”Vlad”, difuzat pe Pro tv, a răspuns la mai multe întrebări pentru click.ro. Acesta recunoaște că a fost nevoit să renunțe la mai multe proiecte, dar și la serialul în care joacă, totul din cauza pandemiei. Acesta a fost întrebat și dacă se aștepta să treacă prin această perioadă de carantină, iar prin răspunsurile sale au fost  „Acum un an, evident, nu, dar când a început să se îngroașe gluma mi s-a părut o soluție firească și obligatorie.”.

Totodată, acesta a susținut că viața nu bate filmul, deoarece mai multe pelicule precum: “Contagion”, “Outbreak”, “12 monkeys”, “World war Z”, au prevăzut aceste situații de criză financiară de momente de urgențe sanitare. Potrivit spuselor acestuia, ”când lucrurile devin acute, ne mirăm. Cum se miră autoritățile noastre când ninge.”. De astfel, a fost întrebat și cum își umple timpul liber. ”Mie îmi place la nebunie să nu fac nimic. Dacă aș putea, asta aș face toată viața fără nici o remușcare. Nimic. Minimum de efort. Carantină asta e mană cerească pentru leneși.”

Actorul din Serialul Vlad care dă cărțile pe față. ”Pentru mine, carantina e o mană cerească”
Actorul din Serialul Vlad care dă cărțile pe față. ”Pentru mine, carantina e o mană cerească”

Cum petrece actorul această perioadă?

În perioada de carantină, actorul este acasă cu soția, copilul și pisicile, dezvăluind și că locul în care ar fi preferat să-și petreacă timpul ar fi o vilă în Grecia, într-un ”dolce far niente” În general, Andrei își petrece timpul citind, uitându-se la seriale, jucând jocuri de strategie și gătind. ”Și, în ultima vreme, mă spăl extrem de mult pe mâini”, râde actorul. Amintim că fiul său este sportiv și face parkour (n.r. o formă de sport care necesită să sari pe diverse lucruri, încercând să nu atingi pământul cât mai mult timp posibil), iar sfatul tatălui său este să aibă grijă, mai ales că este o perioadă dificilă pentru spitale.

Întrebat despre serialul Vlad, acesta la descris ca fiind o poveste a unui băiat fermecător. ”E povestea unui băiat fermecător care se îndrăgostește de o viperă.”.La întrebarea despre personajul său, acesta a spus că este un escroc. ”Un escroc romantic. Brânză bună în burduf de câine.”

Urmăriți Impact.ro și pe