Veste bună de la WhatsApp. Cum poţi folosi aplicația pe mai multe telefoane în acelaşi timp

Badea Violeta 26.04.2023, 10:16
Veste bună de la WhatsApp. Cum poţi folosi aplicația pe mai multe telefoane în acelaşi timp

În social media, concurența este din ce în ce mai mare, asta pentru că giganții tech implementează noi și noi funcții menite să atragă numeroși clienți. De data aceasta, WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, face o nouă mutare pentru a-și păstra baza de clienți și chiar pentru a atrage alții noi. De acum, vei putea să folosești aplicația pe mai multe telefoane în acelaşi timp. Iată ce trebuie să faci!

Cum să folosești un cont WhatsApp pe două telefoane mobile diferite

Unele telefoane mobile îți permit să folosești două conturi WhatsApp pe același device, dar dacă dorești să faci contrariul? Mai exact, să folosești același cont WhatsApp pe două smartphone-uri diferite. Ei bine, află că și acest lucru este posibil și este chiar mai simplu decât ți-ai imaginat.

Pentru a folosi celebra aplicație de mesagerie pe un al doilea telefon, tot ceea ce trebuie să faci este ca, la configurarea inițială, în loc să introduci numărul de telefon, să folosești funcţia link to existing account.

Astfel, îți va apărea un cont QR pe care va trebui să-l scanezi, pentru verificarea identităţii, cu primul telefon pe care ai instalată deja aplicația WhatsApp.

Pentru scanarea codului, pe primul smartphone folosește funcţia link a device din meniul de configurare al aplicaţiei, informează cei de la news.ro.

Ulterior, după ce vei reuși să te loghezi pe cel de-al doilea telefon, în urma sincronizării, vei putea să  vezi mesajele din ultimul an. De precizat că WhatsApp va funcţiona pe cele două telefoane, indiferent dacă ele au sau nu acelaşi sistem de operare.

Citește și Mesajele șterse de pe WhatsApp nu mai sunt chiar șterse: schimbarea pe care nu ți-ai fi dorit-o!

Schimbare importanta la Whassapp

Partajarea pe Facebook din WhatsApp va fi mai ușoară

De ceva timp, statusurile WhatsApp sunt disponibile pe Facebook. Acestea sunt oarecum asemănătoare cu poveștile Instagram și, având în vedere că toate cele trei aplicații sunt deținute de aceeași companie, Meta vrea să îmbunătățească simbioza dintre ele.

În cea mai recentă versiune beta a WhatsApp pentru Android, versiunea 2.23.9.13, aplicația de mesagerie a început să testeze o funcție care le permite utilizatorilor să partajeze actualizările de stare WhatsApp în Facebook Stories fără a părăsi aplicația de mesagerie.

În prezent, este deja posibilă partajarea actualizărilor de stare WhatsApp în Facebook Stories, dar este necesar să se facă un pas în plus, fiind necesară conectarea la aplicația Facebook.

Cu această nouă setare WhatsApp însă, procesul va fi automat. Va trebui pur și simplu să ai activat un comutator în setările de confidențialitate ale aplicației de mesagerie care să activeze această opțiune.

Functie noua Whassapp
Functie noua WhatsApp

Citește și Metoda dubioasă care a revenit pe WhatsApp. Atenție mare, cum să te ferești de înșelătorie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...