Vedete care au lăsat celebritatea pentru familie. Nicoleta Luciu şi Cristina Rus au renunţat fără regrete. GALERIE FOTO

Badea Violeta 31.07.2022, 19:19

De dragul unei cariere strălucitoare și al popularității, multe vedete sunt gata să facă sacrificii care de care mai extreme. Cu toate acestea, există multe celebrități feminine în țara noastră care au renunțat la carierele de succes pe care le aveau pentru a-și dedica viața familiei și copiilor. Nicoleta Luciu şi Cristina Rus se numără printre acestea. Noi, cei de la Impact.ro, am adunat câteva vedete care au decis să renunțe la faima lor pentru a-și crește copiii. Iată despre cine este vorba!

Celebrități care au renunțat la carieră pentru a deveni mame cu normă întreagă

O mamă ar face orice pentru micuții ei. Multe femei și-au sacrificat viața profesională pentru familie, așa cum este cazul și acestor vedete. În rândurile următoare vei afla cine a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a-și crește copiii!

  • Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, a renunțat la cariera pe care o avea în televiziune și s-a mutat la Miercurea Ciuc pentru a se dedica familiei sale.

Fosta actriță de telenovele este căsătorită, din anul 2012, cu Zsolt Csergo. Cei doi sunt extrem de fericiți și au împreună patru copii, de care vedeta are foarte mare grijă.

Nicoleta Luciu 2
Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute celebritati care a renuntat la cariera pentru familie
  • Dana Nălbaru

O altă vedetă care a renunțat la carieră pentru familie este fosta membră a treupei Hi-q, Dana Nălbaru. Aceasta a fost, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute cânterețe din țara noastră.

Alături de Florin Grozea și Mihai Sturzu, Dana Nălbaru a format celebra trupă din anii 2000. Cei trei făceau ravagii la fiecare concert, dar în urmă cu mai mulți ani, vedeta a luat decizia de a se retrage din activitatea artistică și s-a concentrat pe viața de familie. Dana Nălbaru este căsătorită cu actorul Dragoş Bucur și împreună au trei copii.

  • Cristina Rus

În urmă cu ceva timp, Cristina Rus alegea, de asemenea, să se retragă din lumina reflectoarelor. După ce a făcut furori alături de trupa Sing Sing BB și ulterior alături de Andreea Bănică în Blondy, cântăreața a decis să renunțe la tot de dragul familiei. Frumoasa blondină a decis să-și dedice tot timpul copiilor, soțului și casei.

  • Giulia Anghelescu

La începutul anilor 2000, Giulia Anghelescu făcea furori cu trupa Candy, însă cu toate acestea, vedeta a decis, la un moment dat, să renunțe la muzică. Vedeta este căsătorită de aproape 10 ani cu Vlad Huidu și împreună au doi copii minunați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...