EXCLUSIV

Giulia Anghelescu, decizie radicală despre cariera ei. A anunțat din izolare (Exclusiv)

Iancu Andreea 08.01.2022, 22:10
Giulia Anghelescu, decizie radicală despre cariera ei. A anunțat din izolare (Exclusiv)

Giulia Anghelescu, fosta membră a trupei Candy, a anunțat în urmă cu câteva zile că este pozitivă pentru Covid. Vedeta, care se numără printre gazdele emisiunii „Hai cu fetele”, de la Prima TV, și-a făcut un test PCR pentru a pleca într-o vacanță în Austria, dar s-a trezit în izolare alături de cei doi copii și de soțul său, Vlad Huidu. Dincolo de starea sa de sănătate, Giulia Anghelescu a făcut o dezvăluire despre cariera ei. Cântăreața a vorbit cu sinceritate despre viața ei.

Giulia Anghelescu, detalii despre cariera ei

Prezentatoarea de la Prima TV a început anul cu stângul, după ce chiar înainte de a pleca într-o vacanță în Austria, testul PCR a indicat că este pozitivă pentru Covid-19. Astfel, vedeta și întreaga sa familie au rămas în izolare acasă. Pentru că starea de sănătate este una bună, Giulia Anghelescu a făcut o mărturisire sinceră despre cariera ei.

Vedeta TV a mărturisit că, deocamdată, cariera muzicală nu se mai regăsește în planurile sale de viitor. Chiar dacă s-a bucurat de succes atât alături de colegele sale din Candy, cât și în cariera solo sau în timpul colaborărilor cu Dj Project, artista spune pas pentru moment muzicii. Aceasta a decis să se concentreze pe familie și pe creșterea copiilor săi, care au nevoie de atenție. Deși nu a mai cântat de doi ani, Giulia susține că nu duce dorul scenei.

„La concerte nu am mai fost pentru că prioritățile s-au schimbat și am înțeles cât de important este pentru copiii mei să petrecem cât mai mult timp împreună. Cred că dacă vor mai fi concerte, se va întâmpla doar în momentul în care vor mai crește cei mici, iar mie mi se va face dor. Deocamdată nu-mi este, sunt bine așa. De doi ani nu am mai cântat”, a declarat Giulia Anghelescu pentru playtech.ro.

Giulia Anghelescu, despre decizia radicală despre cariera ei
Artista a vorbit despre postura de prezentator TV

Vedeta se bucură de postura de prezentator în emisiunea „Hai cu fetele”

După 28 de ani de carieră, Giulia Anghelescu a ales să revină la o altă pasiune de-a sa, televiziunea. Astfel, vedeta a lăsat deoparte muzica și a ales să se concentreze pe familia pe care a construit-o alături de Vlad Huidu, soțul său, cu care are doi copii, Antonia și Eduard Mikael. Totodată, Giulia a recunoscut că se simte extraordinar în postura de prezentatoare a emisiunii „Hai cu fetele”.

„Partea cu televiziunea a venit în momentul potrivit, pentru că nu-mi doream să mai plec prea mult de acasă, ci să stau cu cei mici. Iată că s-a ivit ocazia perfectă, să și muncesc, să stau și cu cei mici și să-mi și placă”, a precizat aceasta.

În urmă cu un an de zile, Giulia își surprindea fanii cu noul drum, proiectul de la Prima TV. Cu o experiență în televiziunea încă de la 11 ani, vedeta s-a bucurat să redescopere platoul de filmări și să ia o pauză de la muzică.

„Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani și mă leagă amintiri frumoase de fiecare producție la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câțiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele. «Hai cu fetele» este un proiect la care abia aștept să particip, cu atât mai mult, cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei”, spunea aceasta.

Cât privește viitorul foarte apropiat, după ce iese din izolare, prezentatoarea de la Prima TV a hotărât să plece totuși câteva zile într-o vacanță cu familia sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...