Vedete care au gătit la ”Chefi la cuțite” – ce rețete au preparat ei, cine s-a remarcat, dar și cine s-a făcut de râs

Daria Petrescu 22.10.2020, 08:43
Vedete care au gătit la ”Chefi la cuțite” – ce rețete au preparat ei, cine s-a remarcat, dar și cine s-a făcut de râs

Noul sezon Chefi la cuțite a venit cu surprize în rândul telespectatorilor, dar și a juraților, care au avut șansa să vadă la bancul de lucru, persoane la care nu se așteptau. Chiar dacă au demonstrat de-alungul timpului că au talent pe scenă sau în sălile de teatru, mai multe vedete de la noi au ținut să își arate talentul în bucătărie. În timp ce unii au impresionat plăcut, alții au pregătit farfurii dezastruoase. Iată ce vedete au intrat în bucătăria Chefi la cuțite în acest sezon.

Vedete care au gătit la Chefi la cuțite

Ștefan Bănică și fiul lui

Ștefan Bănică Jr. a intrat în bucătăria Chefi la cuțite alături de fiul lui, Radu Ștefan. Tânărul a reușit să impresioneze cu preparatul său.

„Noi, în general, mâncăm ce găteşte Ştefan. Este un tip pasionat de bucătărie. Nu mă moşteneşte, după cum a spus, eu ştiu să fac doar omletă”, a declarat juratul X Factor.

Radu Bănică s-a hotărât să prezinte un preparatspecial . „Pui portocaliu” l-a numit el, adică pui asiatic cu portocală și garnitură de orez. Atunci când a venit momentul să deguste preparatul, cei trei jurați au fost puși în încurcătură, mai ales că nu se aștepa ca Radu să se afle în spatele farfuriei.

Stefan Banica si fiul lui
Stefan Banica si fiul lui

„Mie îmi place de Sorin, la Asia Express am avut ocazia să îl văd mai des, să ştiu mai multe despre el, oricum eu ţineam cu echipa lui şi plus de asta, e un preparat asiatic şi ştiu că Sorin e cu asiaticul. Dacă luăm un cuţit de la el, e bine”, a spus Radu Ştefan înainte să se prezinte în faţa chefilor.

Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a venit la Chefi la cuțite însoțit de actorul Robert Vasiliu. Din păcate, fostul prezentator de la Kanal D a fost sfătuit să se lase de bucătărie și asta pentru că îi lipsește total talentul.

Robert Vasiliu, de meserie bucătar, a făcut senzație cu o rețetă de tagliatelle cu mușchi de vită și sos, rețetă care i-a adus trei cuțite și șansa de a merge mai departe.

Cătălin Cazacu a primit pentru prima oară în istoria emisiunii cuțitul de lemn. I-a fost oferit de chef Cătălin Scărlătescu, cu rugămintea de a se lăsa definitiv de bucătărie.  Întâmplarea a stârnit amuzamentul tuturor, mai ales că nu mulți se așteptau la decizia lui Scărlătescu.

Florin Ristei și Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan și Florin Ristei au participat împreună la Asia Express, iar recent, au intrat în bucătăria Chefi la cuțite. Cei doi au fosrmai o echipă de admirat.

Florin Ristei și Carmen Grebenisan
Florin Ristei și Carmen Grebenisan

“Eu am mai fost aici, am și gătit, dar atunci am luat un singur cuțit, de la chef Bontea. De data asta sper să obțin și recunoașterea celorlalți”, a povestit Ristei. Perfecționist și foarte competitiv, Florin nu s-a dezis nici de data asta.

Emil Rengle

Celebrul dansator Emil Rengle  a făcut show în fața chefilor, dar și la bancul de lucru din bucătăria Chefi la cuțite.

Adda și soțul ei

Adda și Cătălin Rizea s-au aflat printre primele vedete participante la Chefi la cuțite, în acest sezon. Cei doi soți au mers împreună și la Asia Express, unde au devenit unul dintre cele mai controversate cupluri.

Adda și Cătălin Rizea au participat împreună la Chefi la cuțite, unde au demonstrat că sunt foarte talentați.

Adda si sotul ei
Adda si sotul ei

“Bine, iubireee! Oficial pot acum să dau vina pe tine când mă îngraș, dacă tot ești concurent la @chefilacutite! ? , a scris Add ape Facebook, după participarea la Antena 1.

Cătălin Rizea a primit cuțitul și drepturi depline în calitate de concurent în sezonul 8. Soțul Addei a promis că va reveni în bootcamp, unde va lupta alături de alte echipe.

 

Urmăriți Impact.ro și pe