Chefi la Cuțite, sezonul 8, LIVE marți, 8 septembrie, pe Antena 1. Apariții surpriză, în emisiune

Daria Petrescu 08.09.2020, 15:44
Chefi la Cuțite, sezonul 8, LIVE marți, 8 septembrie, pe Antena 1. Apariții surpriză, în emisiune

Sezonul 8 Chefi la cuțite a revenit în forță luni seara, la Antena 1, cu surprize care mai de care. Show-ul continuă și marți seara, 8 septembrie, cu glumele celor trei jurați și talentul concurenților. Cei prezenți vor să îi cucerească pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. În ediția de luni seara, apariția surpriză a fost chef Patrizia Paglieri, care a făcut senzație în fața colegilor ei. De asemenea, ea a fost pusă în dificultate de preparatele acestora. Urmăriți Chefi la Cuțite, sezonul 8, LIVE marți, 8 septembrie, cu apariții surpriză.

Apariții surpriză în ediția Chefi la cuțite de marți, 8 septembrie

Unul dintre cele mai așteptate show-uri culinare de la Antena 1 a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon și multe surprize pentru telespectatori. Într-o formă de invidiat și cu zâmbetul pe buze, cei trei jurați s-au ținut de glume și au făcut spectacol în cadrul show-ului. Emisiunea continua și marți seara, 8 septembrie, la Antena 1, cu noi surprize și invitați la care nu vă așteptați.

Chef Patrizia Paglieri, cucerită de cei trei jurați

În prima ediție, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întrecut în bucătărie, în speranța că vor reuși să impresioneze cu preparatele lor. Au și reușit, pentru că invitata specială, Patrizia Paglieri a degustat și a fost pusă în dificultate de preparatele juraților.  Ea a descoperit arome fine și texturi deosebite. Această provocare a fost una impresionantă pentru ea. După difuzarea emisiunii , aceasta a postat pe Instagram  un mesaj.

Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai apreciați bucătari
Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai apreciați bucătari

Patrizia s-a arătat încântată de participarea la emisiune: ”Merci de invitație, a fost foarte frumoasă să fiu aproape o seară”, a scris ea pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare cu Gina Pistol.

”M-am uitat, sper. Mi-a părut rău pentru Florin, dar dulcele câștigă mai mereu.”, a comentat un internaut.

Chef Patrizia Paglieri, pusă în dificultate de preparatele lui Florin, Sorin și Cătălin

În prima ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, chef Patrizia Paglieri a degustat cele trei preparate ale lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Chef Scărlătescu. Ea a descoperit arome fine și texturi deosebite.

După ce a analizat atent fiecare detaliu al celor trei preparate gătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și apoi și-a spus părerea. Toate cele trei preparate i s-au părut extrem de bune, așa că i-a fost foarte greu să se hotărască.

Cătălin Scărlătescu i-a lăudat preparatul lui Florin Dumitrescu

Cei trei bucătari au pregătit câte un preparat extrem de gustos și apoi au degustat rezultatul, Totul pentru a câștiga amuleta pusă în joc de Gina Pistol. Atunci când a analizat farfuria colegului său, Florin Dumitrescu, Scărlătescu a rămas impresionat. Ba chiar l-a lăutat pe acesta, lucru mai neobișnuit în cazul lui.

„E foarte bună. E senzațională țelina asta cu muștar, cu maioneză. Mamă, cum e”, a fost părerea lui Cătălin Scărlătescu despre preparatul colegului său de la platou.

„E prima dată când Cătălin zice asta. E un an istoric ăsta, jur”, a spus surprins Florin Dumitrescu, uimit că a trăit un asemenea moment special. Toți cei prezenți s-au bucurat de spectacolul oferit de cei trei jurați în prima ediție a acestui sezon, Chefi la cuțite.

Urmăriți Impact.ro și pe