Vedeta din România care e în culmea fericirii de când a divorțat. Cum e răsfățată, nimeni din showbiz nu a mai făcut asta

Badea Violeta 01.06.2023, 20:33

Divorțul este foarte stresant și dificil, dar o vedetă din România a demonstrat că se poate. A vărsat multe lacrimi și a suferit enorm, dar a ridicat capul din pământ și a mers mai departe. Acum trăiește o iubire ca în filme și viaţa i s-a schimbat radical în bine. Iată despre cine este vorba!

O vedetă din România a renăscut după divorț

O vedetă din țara noastră, care a divorțat în anul 2021, pare că a înflorit și că a întinerit. Alin Oprea, căci despre el este vorba, s-a separat de Larisa Uță după 23 de ani, dar viața avea să-i pregătească multe surprize plăcute.

Artistul a cunoscut-o pe Medana, femeie care i-a devenit și soție la finalul anului trecut, în luna decembrie. Alături de brunetă, cântărețul pare o altă persoană. Acesta s-a schimbat mult în bine, atât la nivel fizic, cât și mental, iar Medana nu poate fi decât extrem de mândră și fericită.

Însă, și bruneta se declară schimbată. De când l-a cunoscut pe Alin a învățat să iubească câinii și a început să scrie poezii. „Eu am studiat 4 ani arta dramatică și mereu am fost pasionată de literatură și poezie.

Domeniul meu de business m-a făcut să rămân ancorată în pragmatism. „Înscriam proprietăți în acte, nu versuri în poezii”. Mă amuză chiar, comparația între cele două domenii atât de diferite.

Când iubești intens descoperi laturi ale personalității tale pe care nu le cunoșteai. Am început să iubesc câinii și să scriu doar de când Alin a apărut în viața mea și mă bucur enorm că a reușit să mă facă să dau jos masca de femeie dură”, a declarat Medana, potrivit romaniatv.net.

Citește și Fosta soție a lui Alin Oprea, lovitură dură după divorț. Decizia instanței l-a făcut să reacționeze pe solistul Talisman!

Alin Oprea si Medana
Alin Oprea si Medana

„Alin e încântat de tot ceea ce scriu”

În cadrul aceluiași interviu, Medana a dezvăluit că lui Alin îi plac foarte mult poeziile ei. „Alin e încântat de tot ceea ce scriu și cred că așa l-am și cucerit, de fapt.

Un suflet sensibil și talentat, așa cum e el, avea nevoie să i se răspundă în aceeași manieră profundă. Sunt multe poezii care l-au surprins pe soțul meu”, a spus tânăra, conform sursei citate.

De asemenea, bruneta a precizat că are în plan să lanseze un volum de poezii, după care un roman în care să descrie perioada dificilă prin care a trecut soțul ei.

„Îmi doresc să lansez un volum de poezii, după care un roman în care să descriu perioada dură în care Alin a “căzut” și s-a ridicat mai triumfător decât a fost vreodată, chiar dacă a pornit de la zero.

Poate fi o sursă de inspirație și o încurajare pentru alți oameni care empatizează cu acest caz și care s-au confruntat la rândul lor cu pierderi, trădare și nedreptate.

Din păcate sunt tot mai mulți care se confruntă cu așa ceva, pentru că bunătatea și naivitatea “sunt taxate” în zilele noastre. Cu toate acestea, orice om are puterea să renască dacă este iubit, susținut și încurajat”, a conchis Medana.

Citește și Ce spune „Talismanul” Alin Oprea despre partajul pe averea de un milion de euro cu Larisa Uță: „Totul a rămas 100%, abuziv, la fosta soție” EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...