Vedeta din România care a rămas marcată pe viață. Dezvăluiri șocante: „Ai luat-o razna, dă-l încolo de PRO TV”

Raluca Alexe 23.06.2023, 19:08

În anul 2019, Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu cancer. Actrița a fost operată de mai multe ori la un spital din România, iar în urmă cu trei ani și jumătate a învins boala. Toată experiența a marcat-o pe vedetă, care a făcut unele schimbări în viața sa.

Eugenia Șerban, reinventată după lupta cu cancerul

Eugenia Șerban a învins cancerul ginecologic și cel de sân, iar acum și-a reluat viața. Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, actrița a dezvăluit și câteva momente care au marcat-o pe parcursul anilor. Printre ele se numără chiar cel mai greu rol pe care l-a avut vreodată și care a marcat-o și în viața personală:

„După anii 2000, cel mai provocator rol, datorită lungirii lui pe doi ani a fost Renata din Regina. Fiecare rol l-am iubit, însă a fost foarte provocator și greu, un rol care mi-a adus traumele personajului acasă. Ajunsesem, după un an și ceva în care plângeam pe platourile de filmare, ajunsesem să nu îmi mai fie un drum de la Buftea la București să revin la Eugenia. Băiatul îmi spunea . Mi-a zis ”.

Ironic, Eugenia și-a jucat cancerul cu doar câțiva ani înainte de a fi diagnosticată cu această boală nemiloasă.

„Un alt lucru care m-a marcat a fost că mi-am jucat cancerul cu 11 ani înainte să îl am, tot în personajul Renata. Dacă aș fi pusă astăzi să mai joc un personaj care are o asemenea boală, le-aș face cu totul altfel, pentru că în viața de zi cu zi am abordat problema altfel decât am abordat-o ca personaj, că nu știam…decât din poveștile altora ce trăiesc aceeași boală”, a mai povestit actrița.

Eugenia Șerban, după lupta cu cancerul: „Credeam că am mulți prieteni, s-a demonstrat că am puțini”

Lupta cu cancerul i-a adus multă suferință, dar a și ajutat-o să afle cine îi sunt adevărații prieteni.

„Cancerul nu se ia, nu este o boală contagioasă, doar o boală care se poate trata, dar foarte multă lume nu a știut cum să reacționeze. Sunt oameni care nu făceau nimic în viața asta fără să se sfătuiască cu mine, eu le dedicam timpul meu, din momentul în care au aflat că am cancer nu m-au sunat niciodată, până în ziua în care am zis că am învins. Am simțit asta ca pe o trădare, i-am înțeles, dar i-am scos din așa-zisul cerc al prietenilor mei, prietenii adevărați sunt și la bine și la greu. Credeam că am mulți prieteni, s-a demonstrat că am puțini, restul sunt cunoștințe”, s-a destăinuit artista în cadrul podcastului.

Urmăriți Impact.ro și pe