EXCLUSIV

Eugenia Șerban vrea să revină în telenovele, după ce a câștigat lupta cu o boală grea. Actriţa nu stă deloc bine cu banii EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 21.09.2021, 18:30
Eugenia Șerban vrea să revină în telenovele, după ce a câștigat lupta cu o boală grea. Actriţa nu stă deloc bine cu banii EXCLUSIV

Vestita actriță Eugenia Șerban (51 de ani), din telenovela ”Inimă de țigan”, a strălucit, aseară, pe covorul roșu, la Gala Premiilor UCIN. Artista, care a reușit să câștige bătălia cu o boală grea, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre dorința de a reveni pe micul ecran, dar și despre fiul ei, care îi este aproape, la greu: ”A venit din străinătate, e cu mine!”, spune Eugenia Șerban.

”Sunt bine din toate punctele de vedere”

Actrița Eugenia Șerban a fost, ieri, în centrul atenției. Îmbrăcată într-o rochie de seară, neagră, cu dantelă, care i-a marcat silueta frumoasă, artista ne-a oferit un mic interviu. Și-a asigurat fanii, prin intermediul impact.ro, că starea sa de sănătate este bună, după lupta cu o boală grea:

”Sunt bine din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Eugenia.

”Nu cred că se vor mai face prea curând telenovele!”

Artista, cândva o răsfățată a regizorilor de telenovele, dar și de filme de cinema, speră să revină cât mai curând pe micul și pe marele ecran, fiind pregătită de noi colaborări:

”Nu cred că se vor mai face prea curând alte telenovele, dar vor fi seriale tv, să vedem ce va urma, suntem în discuții, aștept contracte”, ne-a mai zis, cu speranță, Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban vrea să revină în telenovele
Eugenia Șerban a strălucit, aseară, pe covorul roșu, la Gala Premiilor UCIN

”Stau prost cu banii, ca toată lumea!”

Întrebată de reporterii impact.ro cum se descurcă pe plan financiar, urmare a șomajului impus de pandemie, Eugenia Șerban ne-a dezvăluit, cu tristețe în glas: ”Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat, prefer să nu vorbesc despre asta”.

Se bucură însă de sprijinul băiatului ei, care i-a fost aproape, în momentele grele: ”Fiul meu este bine, mulțumesc de întrebare, este cu mine, a venit din străinătate, este ajutorul meu!”.

Băiatul actriței, Lorans, în vârstă de 29 de ani, a locuit o vreme în Cehia, unde a făcut un masterat în Turism, apoi și-a încercat norocul, pe plan profesional, în Anglia.

”Am aflat că am cancer la un control de rutină”

Eugenia Șerban a povestit, în urmă cu doi ani, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat:

Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină, o dată pe an. Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și, în ziua în care făcea și o biopsie, brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân. A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sâni”, a spus Eugenia Șerban, la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...