Vedeta din România care a luat o decizie radicală. Se mută în container: „Am vândut tot”

Beatrice Dumitru 05.06.2023, 18:48
Vedeta din România care a luat o decizie radicală. Se mută în container: „Am vândut tot”

A fost una dintre artistele de top al anilor 90, dar acum trece prin momente grele, motiv pentru care a decis să facă schimbări radicale în viața sa. Vedeta a luat decizia de a se muta din Capitală și va locui într-un container. Ce a determinat-o pe vedetă să facă acest lucru.

Motivul pentru care artista se mută într-un container

Artista, devenită cunoscută cu piesa „Cea mai fidelă fată”, vrea să facă schimbări majore în viața sa și a luat decizia de a se muta din Capitală. Mai exact, de la jumătatea lunii iunie ea va locui într-un container, la malul mării, în Vama Veche. De ce a recurs vedeta la acest gest.

Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, (43 ani) este nevoită să se mute într-un container din cauză că nu mai poate să își achite facturile la lumină, gaze și alte utilități. Ea va locui alături de fiica cea mica, în timp ce fata cea mare va rămâne alături de tatăl său. Iubitul artistei, Valentin, cu care este împreună de un an de zile, nu o poate însoți pentru că lucrează în București.

Vedeta din România care a luat o decizie radicală. Se mută în container: „Am vândut tot”
Dana Marijuana se mută într-un container.

Noi am făcut o economie mare, cu becuri economice, cu gazul, nu prea ne-am spălat și ne-au venit facturi de zeci de milioane, nu mi s-a părut corect. Ideea este că nu mai rezist. Nu mai am cu ce. Am vândut tot. Mai mult de atât, nu pot.”, a declarat Dana Marijuana, la Antena Stars.

Va trăi fără apă și curent

Chiar dacă va avea trei camere la dispoziție, viața trăită în container nu va fi deloc ușoară. Dana Marijuana nu va avea apă și curent, însă a mărturisit că nu are o altă opțiune, deoarece nu mai poate face față facturilor pentru utilități. „Vreau să scap de stresul ăsta”, a mărturisit artista.

Nu am apă, nu am curent, aveam niște panouri, dar s-au spart. Trebuie să le înlocuiesc. Apa o cumpăr momentan. Trebuie să fac un puț”, a mai spus Dana Marijuana.

Anul trecut, în luna martie, Dana Marijuana și-a pierdut iubitul, Daniel Burlacu, care s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani. Fostul campion mondial la box ar fi căzut de pe o scară și s-a lovit la cap, murind pe loc. Dana Marijuana a suferit foarte mult atunci, dar a găsit puterea de a merge mai departe și după câteva luni l-a cunosct pe Valentin, actualul ei iubit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...