Cum a reuşit Dana Marijuana să-și revină după moartea soțului. Artista a lansat şi o piesă nouă: „E o melodie despre iubire” EXCLUSIV

Cristian Botez 06.07.2022, 18:45

Dana Marijuana își lansează o nouă piesă și chiar azi, când impact.ro publică articolul despre acest fapt, ce o are în prim-plan pe „cea mai fidelă fată”, după numele piesei lansate în 1999, de pe primul album care a consacrat-o ca interpretă de hip- hop. Și prima parte a videoclipului care însoțește piesa, a fost filmată ieri și azi, ziua publicării acestui articol, în exclusivitate, de către impact.ro.

Dana Marijuana lansează piesă nouă

Filmarea s-a făcut în drum spre mare, alături de prieteni și protagoniști ai videoclipului „Luna”, în celebra ei dubiță roșie. Într-o discuție cu reporterul impact.ro, din urmă cu două zile, Dana Marijuana a vorbit pentru prima oară despre „Luna”.

„Este o melodie despre iubire, este o melodie caldă, bună… Are cuvinte de iubire, care exprimă dragostea totală, cea pământeană și pe cea universală. Este compusă de Danielle, partenera mea de interpretare. Și tot este și autoarea versurilor.

Mi-am imaginat piesa ca pe o poveste de iubire, între doi îndrăgostiți, un el și o ea, o poveste care se derulează în drum spre mare, apoi, la destinație, cu scene petrecute pe plajă.

Ziua și noaptea, care să includă atât răsăritul cât și apusul. Toate astea, de fapt, se vor regăsi și în videoclipul pe care îl vom face în doar două zile. Scenele vor fi filmate de prietenul nostru Robert Bratu”, ne-a spus aceasta.

În căutarea unui cuplu de îndrăgostiți

Scenariul îi aparține Danei, l-a gândit rapid și doar cu câteva zile în urmă, pe grupul său de whatsapp postase un mesaj în care anunța că este în căutarea unui cuplu de tineri îndrăgostiți, în situație cât se poate de reală, pentru realizarea videoclipului.

Și, bineînțeles, amatori. Și ca să fie mai elocventă, chiar în timpul conversației, Dana Marijuana își fredonează partea ei de piesă. „Da, da, da, e tare/Iubirea pentru fiecare/ Ea te ridică sus la soare/ Ridicați frecvența la fel/ Ca și mine/ Suntem amandoi pe același drum…”

După conversația cu Dana Marijuana, reporterul impact.ro a stat de vorbă și cu Danielle, care deși era la birou, în timpul serviciului, a ținut să ne spună și ea câteva cuvinte.

„Am activat în zona de muzică rap. Cochetez și scriu de câțiva ani în acest gen de muzică, iar piesa a fost scrisă de către ICSU, iar versurile și refrenul îmi aparțin. Refrenul a fost simplu pentru mine având inspirație într-o seară și cântând la microfon ce mi-a trecut prin cap pe moment și având o stare creativă.

Piesa îți dă o stare de liniște, cu un mesaj pozitiv și simplu de înțeles.  Să fim mai buni unii cu alții, să avem o energie și o aură darnică, și să dăm totul pentru cel de lângă noi, și am mers cu ideea clasică a vorbei ‘îți dau și luna de pe cer’.”

Producătorul și autorul piesei este chiar prietenul Daniellei, ICSU, membru al trupei Explicit, iar producția efectivă va fi realizată în studioul Sidoric Music Entertainment.

Cum a reusit Dana Marijuana sa-si revina dupa moartea sotului. Artista a lansat si o piesa noua
Danielle, artista cu care a colaborat Dana Marijuana

Și-a pierdut partenerul în urma unui accident stupid

Dana Marijuana a reintrat în muzică, în vara anului trecut, când, tot în exclusivitate pentru impact.ro, își anunțase relansarea carierei muzicale, cu piesa „Nu mi-e greu”. Și la acea dată, entuziasmată de decizia pe care o luase, Dana își striga cu forță crezul și starea. „Nu  mi-e greu, nu mi-e greu/ Să lupt pentru viitorul meu”.

Dar soarta uneori e foarte crudă, și trimite omului o năpastă chiar atunci când crede că totul îi merge bine. La începutul lunii martie, partenerul de viață al Danei Marijuana, Daniel Burlacu, alături de care trăia de șase ani, campion național și mondial de MMA, arte
marțiale mixte, a murit în mod surprinzător la doar 49 de ani.

Decesul acestuia a survenit după trei zile de comă, în urma unui  accident stupid petrecut la un spațiu de lângă magazinul Cocor, unde cei doi organizau evenimente muzicale, expoziții de pictură și întâlniri cu prietenii.

Daniel, care fusese să aducă niște marfă, a căzut pe o scară de acces de fier, în spirală, dând cu ceafa și capul de una din trepte. Și-a pierdut cunoștința, iar la spital i-a fost indusă coma. Nu a mai putut fi operat, Daniel murind pe patul de spital.

Și-a revenit cu greu după moartea lui Daniel

În lunile care au urmat, și în asta a constat ironia sorții, de la refrenul „Nu mi-e greu/Nu mi-e greu”, Danei i-a fost teribil de greu, dispariția lui Daniel aproape doborând-o. Și mai toată lumea a crezut că se va retrage, atunci, și din afaceri și că va renunța și la noul drum în muzică.

Iată însă, că, așa cum era cunoscută, ca fiind puternică și rezistentă la loviturile date de viață, Dana Marijuana s-a ridicat, și, strângând din dinți, s-a reapucat de înregistrări în studioul de producție.

Piesa „Luna” capătă astfel un sens în plus față de cel implicit, ca mesaj de dragoste inocentă și frumoasă, transmițând ideea că, oricât de greu i-ar fi la un moment dat, unui artist în mod special, doar actul creației îi poate reda speranța și dorința de a merge mai departe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cristian Botez
Este reporter special și corespondent Impact.ro, încă din iunie 2021. Pregătit pentru cele mai periculoase zone de război din lume, Cristian Botez s-a remarcat de-a lungul carierei sale prin...