Vedeta din România care a decis să se înroleze în armată. Anunțul MApN i-a surprins pe fani. „Avem colegi noi”

Stan Filon 25.08.2022, 18:55
Vedeta din România care a decis să se înroleze în armată. Anunțul MApN i-a surprins pe fani. „Avem colegi noi”

O vedetă din România a decis să se înroleze în Armata Română! Anunțul oficial a venit chiar de la instituția în care românii au cea mai mare încredere! Anunțul a fost făcut pe site-ul MApN, iar oficialii au scris că nimeni altul decât Selly s-a alăturat trupelor române! De parcă ar fi fost cu adevărat greu de crezut, MApN a venit și cu o poză care face cât o mie de cuvinte!

Vedeta din România care a decis să se înroleze în armată

Așadar, celebrul vlogger Selly s-a înrolat în Armata Română! Tânărul urmărit de milioane de ați tineri pe rețelele sociale a decis să facă acest pas, iar oficialii MApN au ținut imediat să dea sfoară în țară. Reprezentanții Armatei Române îi cheamă pe tineri sî se înroleze.

„Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!“, au scris cei de la Ministerul Apărării Naționale pe Facebook.

Vedeta din Romania care a decis sa se inroleze in armata
Vedeta din Romania care a decis sa se inroleze in armata

Face bani de la 14 ani

Dar cine este Selly? Ei bine, tineretul României îl cunoaște foarte bine, deoarece îl urmărește în mediul online de ani buni. Selly are acum 21 de ani, însă este celebru din copilărie. A ajuns să câștige sume impresionante de bani din vlogurile postate pe YouTube. A început să câștige bani mai mulți pe când avea 14 ani, Câștigurile au fost micuțe, la început, dar au crescut de la an, la an.

„Ideea e că am început să fac primii bani din Google AdSense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging. Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. A fost un sentiment wow”, povestea el într-un vlog acum ceva timp.

Anul 2014 i-a adus lui Selly câștiguri mai mari. Făcea cel puțin 70 de dolari pe lună, pe când era doar un puștan. „Asta se întâmpla în 2013. În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube. Acei 200 de lei s-au făcut 400, 600, 1000 de lei. Nu bani pe lună, economiile strânse. În 2014 făceam cam 70 de dolari pe lună ”, a mai dezvăluit el.

Ei bine, anii au trecut, popularitatea lui Selly a explodat pur și simplu, iar câștigurile au început să crească exponențial. Acum câștigă doar din YouTube chiar și câte 4.000 de dolari pe zi! În plus, are concerte, dar și-a lansat și un magazin online de haine. În plus, a debutat și în lumea filmului, cu comedia „5GANG: Un altfel de Crăciun”, care a avut vânzări record.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...