Selfie-ul neaşteptat postat de Armata Română pe Facebook. Tom Cruise s-a fotografiat cu un căpitan român. Foto

Stan Filon 17.07.2022, 20:21
Selfie-ul neaşteptat postat de Armata Română pe Facebook. Tom Cruise s-a fotografiat cu un căpitan român. Foto

Un căpitan român a avut parte de o surpriză de proporții, duminică, iar acum toată Armata Română se mândrște cu asta! Vorbim despre un gradat al Forțelor Aeriene Române care s-a întâlnit cu nimeni altul decât cu Tom Cruise, actorul din celebrul film Top Gun, cu care a făcut un selfie. Se pare că actorul de la Hollywood este într-adevăr un împătimit al avioanelor de vânătoare, microb cu care a rămas, probabil, după ce a filmat pelicula devenită acum deja clasică.

Selfie-ul neaşteptat postat de Armata Română pe Facebook

Așadar, marele actor Tom Cruise s-a aflat weekend-ul acesta la cel mai mare show aviatic militar din lume care s-a desfășurat în acest weekend în Marea Britanie, în Gloucestershire. Întâmplarea a făcut ca la același eveniment să participe și căpitanul din Armata Română Claudia Pop, care nu a ratat momentul și a făcut un selfie cu Tom Cruise, în care apare și sigla Forțelor Aeriene române.

Ei bine, Ministerul Apărării Naționale nu a ratat momentul și s-a mândrit cu fotografia realizată de căpitanul român în Marea Britanie, alături de Tom Cruise. Pe pagina oficială a ministerului a apărut chiar selfie-ul realizat cu actorul care a inspirat foarte mulți tineri să aleagă Forțele Aeriene, prin rolul său din filmul Top Gun, care a avut recent premiera și pentru partea a doua: Top Gun Maverick.

Selfie-ul neasteptat postat de Armata Romana pe Facebook
Selfie-ul neasteptat postat de Armata Romana pe Facebook

Tom Cruise evidențiază în selfie sigla Forțelor Aeriene Române

„Duminică, iulie, peste 30 de grade Celsius…Unii se relaxează, alții se pregătesc pentru o nouă săptămână…în timp ce colega noastră, căpitanul Claudia Pop, se întâlnește cu căpitanul Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) din Top Gun, la The Royal International Air Tattoo”, a fost mesajul postat de MaPN, pe Facebook.

Din câte se poate vedea în poza respectivă, cu un zâmbet larg pe chip, îmbrăcat la costum cu cravată și cu ochelari de soare, actorul Tom Cruise a pozat ținând cu degetele emblema Forțelor Aeriene Române.

Cel mai mare show aviatic militar din lume care se desfășoară anual în Marea Britanie atrage anual circa 160.000 de spectatori. În ultimii doi ani, din cauza pandemiei, acesta nu s-a mai ținut, așa că fanii au luat cu asalt anul acesta celebrul eveniment.

Partea a doua a celebrului film Top Gun a avut lansarea în urmă cu aproximativ două luni și s-a bucurat de un real succes. A făcut încasări de circa 1.2 miliarde de euro. Iar Cruise (care chiar are licență de pilot și pilotează) ar fi obținut de pe urma filmului până acum circa 140 de milioane de dolari.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...