EXCLUSIV

Ce meserie ar fi avut Selly dacă nu avea succes cu vlogul. A recunoscut fără ruşine: „Aş fi acceptat” (exclusiv)

Iancu Andreea 21.01.2022, 00:08
Ce meserie ar fi avut Selly dacă nu avea succes cu vlogul. A recunoscut fără ruşine: „Aş fi acceptat” (exclusiv)

Selly, tânărul în vârstă de 21 de ani care a ajuns să cunoască un succes fulminant datorită internetului, a recunoscut de curând ce meserie ar fi avut dacă nu s-ar fi apucat de vlogging. Acesta a dezvăluit mai multe detalii despre viața sa, planurile de viitor pentru 2022 și care sunt realizările de care este mândru până în prezent. Chiar dacă are o vârstă fragedă, Selly reușește să se păstreze cu picioarele pe pământ.

Selly a recunoscut ce meserie ar fi avut dacă nu cucerea internetul

Anul acesta, Selly va celebra primii zece ani de la debutul său pe internet și rețelele de socializare. De asemenea, tânărul vlogger ar urma să își surprindă admiratorii cu o nouă lansare, despre care însă își dorește să păstreze detaliile în secret. Pe de altă parte, la ceas aniversar, Selly a decis să vorbească despre cariera sa și a recunoscut ce meserie ar fi urmat dacă nu reușea să aibă succes cu vlogul.

Andrei Șelaru, alias Selly, care a cunoscut tainele internetului încă de la 11 ani, consideră că evoluția sa a fost una treptată. Totuși, el s-a bucurat să fie printre primii deschizători de drumuri în această direcție, motiv pentru care a ajuns în topuri. Cu toate că astăzi este celebru pentru activitatea sa din mediul online și nu numai, Selly consideră că s-ar fi descurcat de minune ca producător sau editor, ori chiar și scenarist, dacă soarta nu l-ar fi călăuzit să atingă succesul pe internet.

„Am început povestea mea cu internetul pe la 11 ani. O să fiu sincer și am să vă spun că nu mă așteptam la cine știe ce, deși aveam planurile mele. De altfel, cine îmi urmărește parcursul poate lesne observa că am reușit să fiu „main”, adică mai cunoscut abia din 2018 sau chiar 2019.

Am crescut puțin câte puțin, din aproape în aproape, de la 1.000 de subscribe la 2.000 de abonați și așa mai departe. Cred cu tărie că am ales drumul cel bun. Însă dacă nu aș fi reușit pe partea asta, simt că aș fi devenit un bun producător de show-uri și de filme bune. Sau măcar un editor bun. Aș fi acceptat și rolul de scenarist, fiindcă sunt convins că informația, ideile bune din cap, nu ți le poate fura nimeni!”, a explicat Selly, pentru redacția playtech-impact.ro.

Ce meserie ar fi avut Selly dacă nu se bucura de succes pe internet
Selly și iubita sa, Smaranda

Ce planuri are pentru 2022

Celebrul influencer a anunțat și câteva dintre planurile sale pentru noul an. După ce 2021 s-a încheiat cu o nouă producție cinematografică, „Tabăra”, în cadrul căreia Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, s-a remarcat pentru că și-a donat onorariul către „Spitale publice din bani privați”, tânărul are planuri mărețe.

După un deceniu de succes pe internet, Selly își dorește să lanseze o serie de mini-reality-uri, denumită „La muncă”. Aceasta ar urma să îl prezinte pe el și prietenii săi în diferite ipostaze, în timp ce încearcă să se angajeze în diverse locuri și sunt supuși unor provocări.

„În primul rând mă pregătesc de zor să lansez, cel mai probabil chiar în luna februarie, noua serie de mini-reality care se va intitula „ La muncă” , alături de unii dintre prietenii mei cei mai buni.
Va fi o rețetă, destul de clasică, dar și de aparte, în egală măsură, în care ne veți putea urmări cum încercăm să ne angajăm în diverse locuri și cum și facem față provocărilor”, a mai precizat Selly.

De asemenea, primăvara ar urma să vină și cu o nouă colaborare, în încercarea tânărului influencer de a lansa o platformă de streaming nouă. Despre aceasta însă, Selly își dorește să păstreze detaliile în secret.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...