Vedetă din România, agresată la concert. A fost bătută cu bâta: ”Mi-e teamă pentru viața mea”

Stan Filon 30.06.2023, 15:41

O vedetă din România a fost bătută cu bâta la un eveniment! Au fost clipe de groază, iar artiștii au fugit pe unde au putut, după ce s-a iscat un scandal monstru. Artista s-a temut să vorbească cu poliția, dar a ascuns chiar și medicilor modul în care a ”căpătat” durerile.

Vedetă din România, agresată la concert

Ramona de la Clejani pare urmărită de ghinion, în ultima perioadă. Artista a fost jefuită în propria casă, iar acum este plină de vânătăi, după ce a participat la un eveniment. Imediat după ce a terminat de cântat, mai mulți indivizi și-au scos bâtele și au început să lovească în stânga și-n dreapta.

Și-au vărsat nervii și pe muzicanți și artista a fost bătută și ea. A primit mai multe lovituri de bâtă și într-un final a ajuns la spital. Dacă după incident nu simțea mare lucru, datorită adrenalinei, după câteva ore a fost nevoită să sune la salvare, deoarece durerile au devenit insuportabile. De-abia acum a avut curajul să vorbească despre acest incident, deși s-a petrecut vinerea trecută.

Vedeta din Romania, agresata la concert
Vedeta din Romania, agresata la concert

”Am fost lovită cu o bâtă în mână, în burtă”

”Vinerea trecută, după ce s-a terminat cântarea, a ieșit un scandal mare de tot, au început să lovească, printre care și eu am fost lovită, am fost lovită cu o bâtă în mână, în burtă. Nici nu pot să stau pe picioare, sunt terminată, mă doare și spatele”, a declarat Ramona de la Clejan pentru Spynews.ro.

Vedeta a trăit un adevărat coșmar și nici acum nu știe de unde a pornit conflictul. A trebuit să meargă și la spital în urmă cu puțin timp, căci durerile au tot persistat în această perioadă, însă nu a anunțat poliția cu privire la acest caz, dar nici medicul.

”Nu înțeleg de la ce s-au luat, unii dintre invitați au sărit la bătaie către cei din trupa noastră. Am fost la spital și cred că o să mă duc iar, că nu mă simt bine. Am mâna lovită, spatele, mi-au dat antiinflamatoare”, a mai zis Ramona de la Clejani.

Artista nu a vrut să meargă la poliție

Se teme pentru siguranța sa, așa că a ales să nu meargă la poliție. Și partenerul ei de viață a sfătuit-o să evite să facă acest demers, pentru a nu avea probleme, din nou, cu cei de la nunta respectivă.

”A fost și salvarea la mine la mine acasă, mâna mi-au prins-o tare de tot cu bâta aia, tare de tot. Primele ore după nu am simțit nimic, nu aveam nimic, dar după au început durerile uriașe. Celor de la salvare le-am ascuns, le-am zis că mă doare capul, rinichii, spatele, că dacă le ziceam că am fost bătută ar fi chemat imediat poliția”, a mai zis ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...