De la ce a pornit, de fapt, bătaia între cele trei pesediste de la sediul partidului din Cluj. „Mi-a dat cu picioarele în burtă”

Mihnea Tălău 19.03.2023, 08:25
De la ce a pornit, de fapt, bătaia între cele trei pesediste de la sediul partidului din Cluj. „Mi-a dat cu picioarele în burtă”

Răfuială între femeile pesediste chiar la sediul partidului din Cluj Napoca, organizația municipală. Cluj. Consilierul local PSD Anca Ciubăncan  a ajuns vineri seara la Spitalul Județean Cluj, cu o rană la cap și dureri de coaste, după ce a fost bătută de trei colege.

De la ce a pornit bătaia între pesediste

La fața locului a sosit un echipaj de la Poliția Cluj Napoca, precum și Salvarea care a transportat-o pe consiliera PSD la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj.

Iată și filmul evenimentelor. Sosită la organizația de partid, consiliera locală le-ar fi reproșat celor trei colege din PSD, că fumează în sediul partidului și nu este voie. De aici a început totul. Anca Ciubăncan s-a referit la una dintre ele, care și-a ieșit din minți, a lovit-o cu picioarele în stomac și a împins-o, în cădere lovindu-se la cap.

„Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a zis să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să mă trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă”, a spus Anca Ciubăncan, potrivit Adevărul.ro.

Anca Ciubăncan

Va fi sesizată Comisia de Etică a partidului

Scandalul a ajuns la urechile președintelului interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, care va sesiza Comisia de Etică a partidului.

„Este un incident regretabil. Biroul Organizației municipale Cluj-Napoca va analiza în cel mai scurt timp acest incident și va lua măsurile corespunzătoare. De asemenea va fi sesizată Comisia de Etică”, a declarat el.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...