Vedeta de televiziune care nu mai vrea să fie recunoscută pe stradă. Și-ar da toți banii pe operații estetice (Exclusiv)

Andra Daoud 12.07.2022, 08:40

În timp ce unele vedete mizează pe naturalețe, altele nu au nicio problemă să apeleze la medicul estetician de câte ori simt nevoia și să recunoască deschis acest lucru. O actriță cunoscută din România a declarat că, dacă și-ar permite, s-ar opera din cap până în picioare. A apelat deja la câteva proceduri estetice și mai are altele pe listă în viitorul apropiat.

Actrița care s-ar opera până ar deveni de nerecunoscut

Vizitele la medicul estetician devin obligatorii după o anumită vârstă, mai ales pentru femeile care au grijă de imaginea lor și nu vor ca timpul să își pună amprenta asupra aspectului fizic. Din această categorie face parte și Paula Chirilă, care recunoaște deschis că a trecut de câteva ori pragul medicului estetician și că are în plan să o mai facă, pentru diverse proceduri.

Actrița și colega de platou a lui Dan Capatos a declarat, într-un interviu pentru playtech.ro, că a apelat pentru prima dată la proceduri estetice în urmă cu 6 ani. Și-a estompat atunci ridurile de expresie și și-a subțiat talia, pentru că rămăsese cu un abdomen proeminent după naștere. Au urmat de atunci și alte proceduri care au implicat acid hialuronic, însă vedeta nu a exagerat cu ele.

„Am avut întotdeauna grijă de mine, sigur că da, acidul hialuronic nu a lipsit. Doctorul Juravle mi-a pus, la un moment dat, fire cu acid hialuronic care cumva făceau un soi de lifting foarte ușor, acidul hialuronic se resoarbe în piele. Dacă aș avea bani, m-aș opera din cap până în picioare! Nu aș avea nicio problemă! Dacă eu mă simt bine în pielea mea, cine, ce are cu mine? Nu am nicio teamă. E adevărat că sunt și operații mai puțin reușite”, a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, Paula Chirilă.

Vedeta de televiziune care nu mai vrea sa fie recunoscuta pe strada. Si-ar da toti banii pe operatii estetice
Paula Chirila, in platoul XNS

La ce proceduri cosmetice mai vrea să apeleze Paula Chirilă

La cei 47 de ani, Paula Chirilă este mai preocupată ca niciodată să arate bine și face eforturi în acest sens. În trecut a urmat o dietă care a ajutat-o să slăbească spectaculos și să își formeze un stil de viață potrivit pentru obiceiurile ei.

Cât despre procedurile estetice la care își dorește să apeleze pe viitor, Paula Chirilă a dezvăluit că are pe listă o liposucție a bărbiei și un contur mandibular, pentru că trecerea timpului începe să își spună cuvântul în aceste zone.

„Mi-aș face, îmi doresc să fac o liposucție a bărbiei, conturul mandibular, pentru că gravitația începe să își spună cuvântul. Cine spune că, după 45 de ani o femeie nu își dorește nimic de la corpul ei, este o ipocrită. Mai lasă-mă cu ipocritele astea care spun că și-au pus apă minerală pe față, că nu le cred, bisturiu scrie pe ele”, a mai spus Paula Chirilă.

Urmăriți Impact.ro și pe