Vedeta căreia Gina Pistol i-a ruinat cariera. Bărbatul regretă acum pasul făcut

Ana Anitoiu, Mihai Cheleș 31.07.2021, 09:09

Gina Pistol i-a ruinat cariera, o perioadă, unei vedete din România. Bărbatul a povestit cum relația pe care a avut-o cu actuala parteneră a lui Smiley i-a cauzat probleme în viața profesională. Prezentatoarea de televiziune nu generase cele mai bune impresii.

Ce vedetă a avut de suferit din cauza Ginei Pistol

Relația cu Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, s-a dovedit a fi un impediment pentru mijlocașul Astrei Mihai Răduț, acum în vârstă de 31 de ani. Fotbalistul a fost la FCSB în perioada 2010 – 2012 și a povestit că din cauza ei nu era lăsat să joace pentru roș-albaștri.

”Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc.

Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a spus Mihai Răduț.

Vedeta careia Gina Pistol i-a ruinat cariera. Barbatul regreta acum pasul facut
Mihai Radut

Ce spunea Gigi Becali despre Gina Pistol

De asemenea, Gigi Becali ar fi comentat despre relația lui cu Gina Pistol, atrăgând atenția asupra diferenței de vârstă și presupunând că prezentatoarea de televiziune avea să profite de banii jucătorului de fotbal.

”Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă.

«Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta… Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument…

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a mai spus Mihai Răduț la GSP LIVE.

Gina Pistol și Mihai Răduț și-au încheiat relația în decembrie 2012, la doar șapte luni de când începuseră să formeze un cuplu. În urmă cu aproximativ cinci luni, prezentatoarea a devenit mamă pentru prima dată. Ea și Smiley au devenit părinții unei fetițe pe care au numit-o Josephine.

Urmăriți Impact.ro și pe