Ce face Smiley de când s-a născut Josephine. Gina Pistol este o femeie fericită

Iancu Andreea 15.07.2021, 14:35
Ce face Smiley de când s-a născut Josephine. Gina Pistol este o femeie fericită

Una dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz-ul românesc se bucură de prezența primului lor copil în viața de familie. În timp ce Gina Pistol este fericită că a reușit să ducă la bun sfârșit sarcina, după ce medicii nu i-au oferit nici măcar o șansă să aibă vreodată un copil, Smiley este un tătic extrem de mândru. Artistul apreciază fiecare moment petrecut alături de fetița sa. Fiind prezent în emisiunea “Vorbește lumea”, Smiley a recunoscut ce face de când s-a născut Josephine Ana Maria.

Ce face Smiley de când s-a născut Josephine. Artistul a recunoscut cum o bucură pe Gina

Rolul de proaspăt tătic i se potrivește de minune lui Smiley, care nu se mai poate dezlipi de lângă fiica sa. Josephine Ana Maria s-a născut în urmă cu aproximativ patru luni de zile, moment care i-a umplut de bucurie pe părinții săi. Chiar dacă viața cu un bebeluș în casă nu este deloc liniștită, cei doi părinți reușesc să se descurce, chiar și fără ajutor din partea bunicilor. În ciuda faptului că Gina este cea care duce greul în familie, Smiley a recunoscut ce face și el de când s-a născut Josephine.

Mă simt mai fericit, mai optimist. Stau mai mult pe acasă decât de obicei, schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. Nu știu melodia preferată pentru că improvizez, nu știu cântece de copii. Mă trezesc cu ea în brațe și îi cânt să se liniștească. Acum e mult mai activă pentru că se întoarce de pe o parte pe alta, iar acum trebuie să scot la înaintare creativitatea. Este în etapa în care încep să îi crească dinții, e un pic mai neliniștită, nu mai doarme la fel de mult ziua, dar noaptea doarme toată noaptea. Are 4 luni. Ea doarme in camera ei. E foarte liniștită deocamdată. Îmi e frică să vorbesc despre asta să nu cobesc, a povestit Smiley în emisiunea “Vorbește lumea”.

Printre momentele extrem de fericite pe care artistul le trăiește alături de fiica sa, Josephine, este chiar clipa în care micuța se trezește. Cântărețul a recunoscut că trăiește la intensitate maximă fiecare secundă în prezența copilei sale, care îi bucură zilele cu fiecare trezire din somn. Micuța are un obicei de a-i zâmbi artistului, care pur și simplu se topește de dragul lui Josephine.

Momentul meu preferat cu Josephine e când se trezește, deschide ochii și râde. Si apoi pot să plec liniștit, a recunoscut Smiley.

Ce face Smiley de când s-a născut Josephine
Gina Pistol, alături de micuța Josephine

Detaliul pe care cuplul l-a dorit la botezul micuței. “Pentru noi asta a contat cel mai mult”

În urmă cu câteva săptămâni, Smiley și Gina au organizat botezul lui Josephine, un eveniment extrem de discret la care au participat doar apropiații cuplului. Pentru că și-au dorit ca totul să fie perfect la creștinarea copilei, cuplul a decis să se ocupe de cele mai mici detalii ale ceremoniei. Astfel, Smiley a povestit că au avut un cor impresionant în timpul slujbei, care a adăugat și mai multă emoție fericitului eveniment.

Am avut în Biserică un cor, pentru noi asta a contat cel mai mult și s-a lăsat cu lacrimi și suspine. Ea a fost foarte cuminte, a țipat un pic când a băgat-o în cristelniță. Am avut puține emoții. Nu a fost o scufundare totală, a fost ceva light, a recunoscut Smiley.