EXCLUSIV

Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley EXCLUSIV

Oana Pascaru 27.07.2021, 13:15
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley EXCLUSIV

Gina Pistol și Smiley traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Asta pentru că cele două vedete au devenit pe 9 martie părinții unei fetițe perfect sănătoase pe care au creștinat-o cu numele de Josephine. Însă, uneori fericirea lor este umbrită de mesajele de amenințare pe care blondina le primește pe rețelele sale de socializare de la o femeie. Chiar și așa, vedeta a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că nu are de gând să meargă la poliție să depună o sesizare împotriva ei.

Gina Pistol revine pe micile ecrane

În ultima perioadă, Gina Pistol primește tot felul de mesaje “agresive” pe rețelele de socializare. ”Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Contactată de reporterii Impact.ro, vedeta Antenei 1 ne-a spus ce măsuri are de gând să ia în privința acestei “agresoare”: “Eu sunt amenințată de o doamnă în mediul online care se vede că are probleme la cap. Nu m-am gândit să fac o sesizare la poliție, nu știu dacă mă ajută cu ceva acest lucru. Un lucru care m-a speriat foarte tare a fost acela când a făcut un print screen cu fetița mea și a scris pe imagine . Sunt tot felul de persoane în lumea asta. Mergi normal pe stradă și te trezești cu ceva în cap. După părerea mea, acea persoană și-a făcut o lume imaginară a sa”.

Gina Pistol revine pe micile ecrane
Gina Pistol revine pe micile ecrane

Viața i s-a schimbat

De când a devenit pentru prima dată mamă, prioritățile Ginei Pistol s-au schimbat radical. Asta pentru că acum toată atenția sa este concentrată pe creșterea micuței Josephine. “De când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat radical. Iubirea mea pentru copil este de nedescris, este o iubire care crește de la o zi la alta”, a mai spus Gina Pistol pentru Impact.ro. De precizat este și faptul că în urmă cu o lună, Smiley și prezentatoarea de televiziune și-au creștinat copilașul iar înainte de evenimentul important din viața lor, Gina ne mărturisea că atât ea cât și partenerul său de viață vor un botez restrâns doar cu cei apropiați lor.

”O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ”Asia Express”, sunt plecați la filmări. De asemenea, nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”.

 Vrea să revină la emisiuni

Sarcina a determinat-o pe Gina Pistol să renunțe, pentru o scurtă perioadă de timp, la proiectele sale de suflet “Asia Express” și “Chefi la Cuțite” de la Antena 1. Așa că pentru un sezon, pentru cele două producții, locul său a fost ocupat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Însă, după o perioadă foarte scurtă de pauza, Gina Pistol ne-a declarat în exclusivitate că își dorește să revină la cârma celor două emisiuni care au consacrat-o: “O să mă întorc din nou la filmări, la și  din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”.

Urmăriți Impact.ro și pe