Vedeta care dă de pământ cu “Vocea României”. Ce se întâmpla, de fapt, în culise: “Voiam să plec acasă”

Badea Violeta, Camelia Moldoveanu 23.12.2021, 13:54

O cunoscută vedetă din țara noastră a acceptat invitația de a apărea în podcastul de pe Youtube al lui Horia Brenciu. Cântăreața a povestit de perioada în care a participat la emisiunea „Vocea României”, de la Pro TV. Acesta a făcut dezvăluiri incredibile din culise. Fanii emisiunii vor fi dezamăgiți să afle aceste lucruri!

O vedetă face dezvăluiri din culisele emisiunii „Vocea României”

Feli Donose, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Până să ajungă cunoscută, vedeta a lucrat într-un domeniu total diferit, mai exact era barman-ospătar. În anul 2012, cântăreața a luat decizia de a participa la emisiunea „Vocea României”, de la Pro TV.

Feli Donose i-a impresionat pe jurați cu calitățile sale vocale și a făcut parte atunci din echipa antrenată de Marius Moga. Acum, cântăreața a făcut câteva dezvăluiri din culisele show-ului. Invitată în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, solista a spus că, la un moment dat, și-a dorit să părăsească concursul. Iată ce a deranjat-o.

„Eu nu mai voiam să fiu la Vocea de la dueluri pentru că am văzut cum se transformă lumea (n.r. – concurenții). Mie nu-mi plac mizeriile care se întâmplă când oamenii se simt amenințați. Îmi place concurența curată, dar nu aia să te mănânci unul pe celălat.

Am văzut că oamenii s-au transformat pentru că la început, în blind-uri, toată lumea spunea că suntem o familie și la dueluri când era cazul ca, la un moment dat, să se înjumătățească treaba s-au transformat.

Și eu mă gândeam: Băi, dar nu asta e ceea ce îmi doresc. Eu nu vreau duel, eu vreau duet! De ce trebuie să mă bat în cap și să am toate figurile astea înainte… și să nu vorbească nimeni cu nimeni înainte de duel?”, a povestit Feli Donose.

Feli Donose la Vocea Romaniei
Feli Donose la Vocea Romaniei

Feli Donose, despre adopția unui copil

Ajunsă la 35 de ani, Feli Donose spune că ar accepta să adopte un copil. Fosta concurentă de la „Te cunosc de Undeva” trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță pe Nora Luna.

„Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți.

E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă. E foarte „risky”. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo.

Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.”, a spus solista, în cadrul podcastului prezentat de Horia Brenciu.

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista a devenit cunoscută publicului român după ce a participat la show-ul de talente „Vocea României”, acolo unde a fost poreclită „Adele de România”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...