A câștigat Vocea României la Pro TV, dar încă nu a intrat în posesia banilor. ”Trebuie să mai aștept patru ani” (Exclusiv)

Badea Violeta 16.08.2021, 20:06

Maia Mălăncuș, în vârstă de doar nouă ani, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu abilitățile sale vocale și a reușit să câștige primul sezon de la „Vocea României Junior”, de pe Pro TV. În urma acestui succes, micuța solistă trebuia să intre și în posesia unei sume de 50.000 euro, dar momentan banii nu au ajuns la ea. Maia Mălăncuș a făcut câteva dezvăluiri despre premiu, dar și despre cariera sa.

Câștigătoarea Vocea României încă nu a intrat în posesia banilor

La vârsta de doar nouă ani, Maia Mălăncuș impresiona cu vocea ei și reușea să câștige unul din cele mai mari premii oferite de vreo televiziune din România. Între timp, micuța interpretă s-a transformat într-o adevărată domnișoară și a împlinit vârsta de 14 ani.

Deși nu a împlinit vârsta majoratului, Maia gândeşte ca un adevărat adult şi, îndrumată de părinţi, munceşte pentru cariera, educaţia și viitorul ei. Fetița s-a remarcat la foarte multe festivaluri prin țară, dar și concursuri unde le-a demonstrat tuturor că are voce și poate deveni un nume în România și nu numai.

„Trebuie să mai aștept patru ani”

Maia Mălăncuş este parte din corul Juniorii Operei din Iași încă de când aceasta avea doar şase ani. Pe lângă Vocea României, fetița a mai câștigat și cea de-a zecea ediție a concursului „Next Star”, de la Antena 1.

În urma competiției din 2018 de la concursul difuzat de Pro TV, Maia Mălăncuș a câștigat și o sumă de bani, mai exact 50.000 de euro, dar momentan nu a intrat în posesia lor.

„Momentan nu am intrat în posesia banilor de la Vocea României. Aștept să împlinesc 18 ani și după o să mă hotărăsc ce o să îmi cumpăr. Mai sunt câțiva ani până atunci având în vedere că eu am 14 ani”, a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro, Maia Mălăncuș.

Maia Malancus a castigat Vocea Romaniei
Castigătoarea Vocea Romaniei inca nu a intrat in posesia banilor

Maia Mălăncuș, colaborare cu Ioana Ignat

Maia Mălăncuș și Ioana Ignat au colaborat pentru prima dată și au lansat piesa „Îți place și ție”. Piesa este una ritmată, de vară, iar melodia se poate lăuda și cu un videoclip destul de interesant.

După câștigarea concursului de pe Pro TV, mulți așteptau o colaborare cu Marius Moga, dar aceasta nu a mai venit. Maia a vorbit despre relația pe care o are cu profesorul său.

„Este clar că mi s-a schimbat viața după ce am câștigat dar și pentru că am cunoscut foarte multe persoane care mi-au dorit binele, așa că m-au învățat să fac ceea ce este mai bine pentru viitorul meu. Cu Marius Moga nu am colaborări momentan.

Țin doar legătura cu el și cam atât. Recent, am lansat o piesă cu Ioana Ignat și mă bucur că merge bine. M-aș muta prin clasa a XI a în București, dar asta nu depinde de mine, depinde de ce vor părinții mei.

Scopul meu acum este să ajung să compun o piesă singură și după să le spun tuturor că este compoziția mea proprie. Asta este următorul pas pe care vreau să îl fac în carieră. Plus că vreau să mă lansez și mai mult de atât, îmi doresc să mă promovez”, a declarat Maia Mălăncuș, citată de sursa de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...