Te cunosc de undeva 2021 – cine credeți că va câștiga sezonul? Primele declarații făcute de vedetele care vor urca pe scenă

Daria Petrescu 05.02.2021, 21:15
Te cunosc de undeva 2021 – cine credeți că va câștiga sezonul? Primele declarații făcute de vedetele care vor urca pe scenă

Noul sezon Te cunosc de undeva! începe peste doar câteva zile la Antena 1. Show-ul se anunță a fi unul spectaculos, iar vedetele care participă la emisiune sunt alese pe sprânceană. Astfel că, 11 concurenți talentați vor face show în cel de-al 16-lea sezon. Din juriu va face parte, și de această data, Aurelian Temișan, Cristi Iacob, Andreea Bălan și Ozana barabancea. Iată ce spun cei aflați în cursa pentru marele premiu.

Te cunosc de undeva 2021 vine cu surprize

Show-ul Te cunosc de undeva! va începe pe 6 februarie și va fi prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. De asemenea, va fi  jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Printre concurenții acestui sezon se numără Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo.

De asemenea, Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Alina Pușcaș și Cosmin Seleși

„Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită.

Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!”, a declarat Andreea Bălan.

„Sunt bucuroasă să mă întorc la prima mea dragoste, televiziunea, doar că sunt singură, fără partenerul meu. Am urmărit show-ul, e o provocare, din toate punctele de vedere şi abia aştept să împărtăşiţi cu noi experienţa aceasta!”, a spus Emilia Popescu.

„Am venit aici ca să mă bucur”

„Mă simt ca acasă aici şi e o perioadă în care chiar aveam nevoie de experienţa acestui show, care mă motivează să mă distrez şi să fiu cât se poate de vesel, iar atunci şi lucrurile din viaţa mea se întâmplă mult mai frumos.

Am venit aici ca să mă bucur, nu ca să câştig, pentru că am câştigat deja de două ori şi aş fi putut câştiga de încă două. Dar nu clasamentul e important, ci să te bucuri pentru fiecare rol pe care îl ai, pentru fiecare coleg pe care îl vezi că se transformă”, a mărturisit și Pepe.

Fiul lui Ștefan Bănică, unul dintre concurenți

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. este o adevărată surpriză a show-ului. Este pentru prima data când Radu Ștefan participă într-un proiect de televiziune de acest gen. El a făcut recent, primele declarații despre experiență. Mai mult, acesta a ținut să precizeze că Emilia Popescu este un real sprijin pentru el, mai ales că o cunoaște de când era foarte mic.

„Show-ul Te cunosc de undeva este o experienţă artistică importantă, o mare provocare pentru mine, care sunt la început de drum. În această emisiune sunt pus în multe ipostaze în care nu m-aş fi gândit vreodată că voi fi. Mă bucur că mă descurc bine și că am niște colegi extraordinari în acest show.

Iar în Emilia Popescu, pe care o cunosc de când eram mic, găsesc un adevărat sprijin, mă ajută cu sfaturi, la fel cum face și în piesa de teatru „Totul în grădină”, în care jucăm la Teatrul de Comedie, în regia domnului Victor Ioan Frunză”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe