Vedeta care a mâncat ”plăcinta de 30.000 de euro” a Narcisei Birjaru. Imediat s-a lăudat cu ea pe Internet

Nicu Stan, Diana Dumitrache 28.06.2021, 10:02

Vedeta care a mâncat ”plăcinta de 30.000 de euro” a Narcisei Birjaru. Imediat s-a lăudat cu ea pe Internet. Despre cine este vorba, aflați în rândurile de mai jos.

Desertul Narcisei Birjaru, ”plăcinta lui mamaie”, degustată de o vedetă de la noi. ”Te iubesc, Narcisa! Scărlă, ești tare mă!”

O vedetă de la noi care a mâncat ”plăcinta de 30.000 de euro” a Narcisei Birjaru s-a lăudat imediat cu ea pe Internet.

Cătălin Botezatu a încercat rețeta Narcisei Birjaru, după care i-a transmis un mesaj incredibil lui chef Cătălin Scărlătescu. Narcisa Birjaru a fost desemnată câștgătoare Chefi la Cuțite în urmă cu câteva săptămâni. Fanii lui Cătălin Botezatu nu se așteptau la asta din partea lui.

Catalin Botezatu, incantat de placinta Narcisei Birjaru
Catalin Botezatu, incantat de placinta Narcisei Birjaru

Narcisa Birjaru a devenit vedetă

După ce a câștigat sezonul 9 Chefi la Cuțite, Narcisa Birjaru face ce face și reapare în centrul atenției. Simpatica brunetă a câștigat admirația și aprecierea a milioane de români din toată țara datorită talentului său în bucătărie, dar și a faimoasei ”plăcinte a lui mamaie”, preparatul care i-a adus gloria protejatei lui chef Cătălin Scărlătescu.

Astfel, Cătălin Botezatu se declară unul dintre cei mai mari fani ai Narcisei Birjaru, iar celebrul designer a postat, de curând, o fotografie pe rețelele de socializare în care laudă renumita plăcintă a câștigătoarei Chefi la Cuțite.

Cătălin Botezatul, convins că Narcisa a fost cea mai bună

Juratul de la „Bravo, ai stil!” este total convins că Narcisa Birjaru a meritat din plin să câștige concursul de la Antena 1, pentru că gătește foarte bine și cu mult gust. De asemenea, Cătălin Botzatu a imortalizat momentul în care ”plăcinta lui mamaie” a ajuns la el în farfurie.

”Scărlătescu, ai avut dreptate! Plăcinta Narcisei Birjaru, plăcinta de 30.000 de euro, spun asta pentru că ea este câștigătoarea, draga de ea, și o iubesc și o iubim cu toții. Toată țara cred că o iubește. Plăcinta lui mamaie a ajuns și în farfuria mea. Te iubesc, Narcisa! Scărlă, ești tare mă! Te iubesc, Scărlă! Te iubesc, Narcisa”, a fost mesajul pe care designerul Cătălin Botezatu i l-a transmis lui chef Cătălin Scărlătescu, pe contul său de Instagram.

Narcisa Birjaru, prima femeie care câștigă Chefi la Cuțite

Bucurie nu este un cuvânt insuficient de tare pentru a exprima sentimentul pe care l-a simțit Narcisa Birjaru atunci când și-a văzut numele scris pe platoul auriu al marii finale a sezonului 9 al Chefi la Cuțite.

Tânăra este prima femeie din istoria competiției care a câștigat renumita concursul culinar de la Antena 1, făcându-l extrem de mândru pe mentorul său, chef Cătălin Scărlătescu.