Porecla pe care o are chef Cătălin Scărlătescu. Mulți s-ar supăra dacă li s-ar zice astfel

Stan Filon 10.03.2021, 18:18
Porecla pe care o are chef Cătălin Scărlătescu. Mulți s-ar supăra dacă li s-ar zice astfel

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România! A devenit foarte cunoscut după ce a apărut pe micul ecran la diferite emisiuni care caută talente într-ale gastronomiei. Deși este sub lumina reflectoarelor de ani de zile, de-abia acum s-a aflt ce poreclă are.

Care este porecla lui chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu s-a ales cu o poreclă care nu prea îl onorează. De fapt, oricine s-ar cam supăra dacă s-ar trezi cu o astfel de poreclă. Și toat acestea din cauza fizicului spu destul de proeminent pe care l-a avut până acum câțiva ani. În plus, a și chelit din tinerețe, așa că prietenii foarte apropiați l-au porecli ”tataie”.

S-a ambiționat însă și în ultma perioadă a slăbit foarte mult. Astfel, celebrul bucătar a dat dovadă de tărie de caracter, dearece a rezistat tentațiilor culinare multiple pe care le întâlnește non-stop în meseria sa și a slăbit mai mult de 40 de kilograme. Chiar și așa, porecla rezistă, iar prietenii apropiați continuă să-l strige ”tataie”.

Care este porecla lui chef Catalin Scarlatescu
Care este porecla lui chef Catalin Scarlatescu

 

”Nu prea e loc de rețete”

Bucătarul a vorbit recent despre dieta pe care a ținut-o pentru a ajunge la rezultatele pe care le-am văzut cu toții. Pentru a slăbi, însă, Cătălin Scărlătescu ne recomandă tuturor să nu o facem de capul nostru, ci să mergem la un profesionist, la un nutriționist.

”Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde.

Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei,  și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete

Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a recunoscut bucătarul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...