Narcisa Birjaru n-a fost angajată de Cătălin Scărlătescu, așa cum îi promisese. Ce spune soțul câștigătoarei Chefi la cuțite (exclusiv)

Ana Anitoiu 25.06.2021, 17:51

Narcisa Birjaru n-a fost angajată deocamdată de Cătălin Scărlătescu, așa cum îi promisese juratul care are în plan să își deschidă un restaurant. Soțul câștigătoarei Chefi la cuțite a făcut dezvăluiri pentru redacția Playtech-Impact.

Ce a spus Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a declarat că imediat ce își va deschide restaurantul, cel mai probabil în toamna acestui an, se va gândi să o angajeze pe Narcisa Birjaru, dar și pe alți foști concurenți.

”De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Soțul câștigătoarei Chefi la cuțite, despre oferta de muncă de la Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani, a câștigat premiul de 30.000 de euro la Chefi la cuțite după ce a impresionat în finală cu o tocană țigănească și cu o plăcintă cu iaurt. Chef Cătălin Scărlătescu, din echipa căruia a făcut parte tânăra, i-a promis că o va angaja în restaurantul lui. Însă, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat, în timp ce jurații Florin Dumitrescu și Sorin Bontea lucrează deja cu foști concurenți.

“O să meargă, dacă o să fie chemată! Vă dați seama, cine nu ar vrea să se ducă să lucreze cu Chef Scărlătescu? Și eu mi-aș dori să lucrez cu el, chiar dacă pentru mine partea aceasta culinară este doar o pasiune și nu o profesie. Și nu doar cu Chef Scărlătescu aș vrea să lucrez ci și cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, toți trei sunt foarte buni. Dacă mi s-ar pune și mie o asemenea oferă pe masă nu aș spune nici eu nu, să o ajut, să fiu lângă ea”, a spus Alex, soțul câștigătoarei ”Chefi la cuțite”.

Narcisa Birjaru n-a fost angajata de Catalin Scarlatescu, asa cum ii promisese. Ce spune sotul castigatoarei Chefi la cutite (exclusiv)
Narcisa Birjaru, castigatoarea Chefi la cutite

Ce vor face câștigătoarea Chefi la cuțite și soțul ei cu premiul de 30.000 de euro

Tot soțul Narcisei Birjaru a fost cel care a dezvăluit ce se va întâmpla cu cei 30.000 de euro câștigați la Chefi la cuțite. Cuplul visează la un apartament sau o casă în București. În plus, cei doi plănuiesc să devină părinți.

“Acum ne dorim un copilaș. Vrem ca din banii de la emisiune să ne luăm o locuință nouă, în București, nu știu dacă apartament sau casă, este prea din pripă să vorbim despre acest lucru”, a spus el, pentru Playtech-Impact.

Cum este alintată Narcisa Birjaru de soțul ei

De asemenea, soțul Narcisei Birjaru a spus cum o alintă pe partenera lui de viață, cu care s-a căsătorit încă de când ea avea doar 14 ani. ”Pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit”, a spus ea.

“O alint în toate modurile posibile: puiul meu, draga mea, nevasta mea. Ea îmi spune bărbatul meu. Noi suntem genul de familie foarte unită. Ea îmi gătește mâncăruri din toată bucătăria lumii. Îmi face și mâncarea din finală, dar un pic diferit, dar este la fel de bună”, a dezvăluit soțul Narcisei Birjaru.

Soțul Narcisei Birjaru s-a făcut foc și pară pentru câștigătoarea Chefi la cuțite

De altfel, bărbatul s-a făcut foc și pară atunci când a văzut că după competiție câștigătoarea Chefi la cuțite a fost jignită pe internet de unele persoane, în timp ce alți oameni o felicitau pentru succesul ei din cadrul emisiunii de la Antena 1.

“După competiție, a fost tratată oribil de unii. Am întâlnit oameni pe stradă care plângeau când o vedeau, făceau poze cu ea iar, pe net, alții o făceau în toate felurile. Se legau de etnia sa plus de multe alte aspecte. Este dureros când vezi asemenea lucruri, este dureros. Însă din toate răutățile acestea trebuie să iei doar partea bună a lucrurilor ca să trăiești frumos”, a mai spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...