Irina Fodor, primele probleme la filmările pentru Asia Express. S-a întâmplat în camera de hotel

Stan Filon, Mihai Ianoși 24.05.2021, 09:00

Filmările la celebra emisiune Asia Express au început deja, iar echipele au ajuns în Turcia, acolo unde noua prezentatoare Irina Fodor s-a confruntat deja cu prima problemă de proporții. Totul s-a întâmplat chiar din prima noapte, în camera de hotel!

Irina Fodor a dat piept cu primele probleme la filmările pentru Asia Express

Irina Fodor s-a trezit cu camera de hotel inundată! Inundația a avut loc în baia camerei de hotel unde a fost cazată, iar principalul vinovat este vecinul de la etajul următor, care a uitat apa deschisă, probabil, astfel încât prezentatoarea s-a trezit cu o inundație serioasă.

Vedeta a ținut să împărtășească cu prietenii săi virtuali pățania prin care a trecut, iar imaginile sunt foarte grăitoare. Irina Fodor a sesizat inundația chiar la prima oră a dimineții, când se pregătea să plece în prima cursă. ”Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, noroc, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă? Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!”, a spus Irina Fodor la InstaStory.

Irina Fodor a dat piept cu primele probleme la filmarile pentru Asia Express
Irina Fodor a dat piept cu primele probleme la filmarile pentru Asia Express

”Pentru situații din astea nu m-ați pregătit!”

Prezentatoarea nu și-a pierdut simțul umorului, după primele probleme apărute la Asia Express, iar asta s-a văzut în următorul mesaj postat de vedetă, adresat probabil Ginei Pistol, care a avut grijă să fie instruită înainte de emisiune. ”Pentru situații din astea nu m-ați pregătit!”, a mai scris Irina Fodor.

Irina a trecut repede peste incident și nimic nu a putut să o țină departe de prima sa apariție la emisiune. Aceasta a îmbrăcat o rochie roșie, specifică Turciei. S-a simțit ca o adevărată prințesă. ”Azi am fost tratată ca o prințesă. E și normal, doar suntem pe Drumul Împăraților!”, a scris Irina Fodor în dreptul imaginii cu ținuta ei.

Nouă echipe de vedete din România au plecat deja în aventura vieții lor, la propunerea producătorilor emisiunii difuzate de Antena 1. Anul acesta, emisiunea va avea loc în Turcia, Azerbaidjan și Georgia. Iată care sunt echipele care s-au încumetat să plece pe ”Drumul Împăraților”, care măsoară nu mai puțin de 4.000 de kilometri:

  • Connect-R şi Shift
  • Lidia Buble şi Estera (sora ei)
  • Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui)
  • Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei)
  • Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui)
  • Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei)
  • Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei)
  • Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
  • Lorelei şi Zarug
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...