Primele imagini de la Asia Express. Ce se întâmplă cu echipele și cum decurg filmările

Iancu Andreea 01.06.2021, 11:42

S-a dat deja startul uneia dintre cele mai așteptate competiții televizate. Vedetele, înarmate cu ambiție și sete de aventură, au pornit pe Drumul Împăraților, în cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului de la Antena 1. Astfel au apărut și primele imagini de la Asia Express, care dezvăluie pe unde le sunt purtați pașii în competiție celor nouă cupluri de vedete, către destinații surpriză.

Primele imagini de la Asia Express. Ce se întâmplă cu echipele intrate în cursă

„Asia Express continuă!”, ar fi spus Gina Pistol, în stilul său caracteristic. Anul acesta, noul sezon al competiției de la Antena 1 este unul atipic, cu Irina Fodor ca moderator al cursei, dar și cu o serie de vedete noi în cele nouă echipe care au pornit pe Drumul Împăraților. Cel de-al patrulea sezon, atât de așteptat de către telespectatori, va urmări trasee din Turcia, Georgia și Azerbaidjan, pentru a se încheia cu două destinații surpriză. Cu planurile puse la punct, concurenții au pornit deja în lupta pentru amulete, iar primele imagini de la Asia Express dezvăluie ce se întâmplă cu vedetele intrate în cursă.

Deși și-au făcut o mulțime de planuri și strategii încă de la plecarea de acasă, realitatea Asia Express i-a surprins pe toți cei nouă competitori. Aceștia și-au mărturisit primele impresii după ce au intrat în cursa pentru câștigarea marelui premiu. Mulți dintre ei s-au declarat fani ai formatului, însă recunosc faptul că jocurile nu se compară cu ceea ce au putut urmări din fața micilor ecrane.

Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici, mărturisește Shift.

Eu nu am crezut că va fi atât de greu, spune și Adriana Trandafir.

Nu credeam că pot fi atât de disperat, declară Mihai Petre.

Primele imagini de la Asia Express, cu echipele intrate pe traseu
Competiția Asia Express a dat startul noului sezon

Care sunt echipele din competiție, în noul sezon

Misiunile de pe Drumul Împăraților îi pun la încercare pe cei nouă competitori de la Asia Express. Anul acesta, cursa i-a avut la start pe Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug. Acest sezon se anunță plin de neprevăzut și adrenalină, provocări noi și situații neașteptate de vedetele, care și-au promis să își depășească limitele.

Dincolo de faptul că emisiunea din acest nou sezon o va avea ca moderator principal pe soția lui Răzvan Fodor, Irina, ei i se vor alătura Oase, unul dintre foștii câștigători și fost coprezentator, dar și actorul Marius Damian. Oase va avea drept sarcină descoperirea noilor locuri și familiarizarea telespectatorilor cu personaje locale, ce vor oferi detalii despre misiunile și jocurile din competiție. Pe de altă parte, Marius Damian va fi în continuare povestitorul istoriei destinațiilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...