Vecina de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a trecut la Pro TV. Cătălin Măruţă, surprins de prezenţa ei în platou

Cătălina Burghelea 06.11.2021, 14:56
Vecina de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a trecut la Pro TV. Cătălin Măruţă, surprins de prezenţa ei în platou

Apariție surprinzătoare la TV! Vecina de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a poftit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. Fanii matinalului de la Antena 1 au rămas mască în momentul în care au văzut-o la postul de televiziune concurent.

Vecina de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a lăsat Antena 1 pentru Pro TV

O vedetă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a apărut în emisiunea ”La Măruță”, difuzată pe PRO TV. Asistenta s-a așezat pe faimoasa canapea a lui Cătălin Măruță, de unde a făcut dezvăluiri neașteptate în direct.

Cătălin Măruţă, surprins de Flavia Mihășan

Emisiunea prezentată de Cătălin Măruță a avut parte de un invitat special! Pe canapeaua ”La Măruță” a fost invitată chiar Flavia Mihășan, cea care a putut fi văzută la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Fosta asistentă TV a luat o pauză lungă, pentru a se dedica creșterii copiilor săi. Frumoasa blondină și-a schimbat radical viața, după nașterea celor doi băieți ai ei.

Ce a pățit frumoasa blondină recent

Flavia Mihășan a fost invitata lui Cătălin Măruță de vineri, 5 noiembrie. Vedeta a fost întâmpinată frumos de prezentatorul de televiziune, cu care a dezbătut un subiect care a măcinat-o ceva vreme. Recent, tânăra mămică a avut parte de un incident în parc, când se afla cu băiețelul ei cel mare, Carol.

Vedeta TV a cerut ajutor în mediul online

Fosta asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” povestise și în mediul online faptul că băiețelul ei a fost împins la locul de joacă. Atunci, micuțul a început să plângă, iar blondina s-a panicat îngrozitor. În urma acestui episod, Flavia Mihășan a cerut ajutorul mămicilor pe internet, unde le-a povestit ce s-a întâmplat în ziua aceea, de fapt.

„Am și eu o curiozitate, dragi mămici. Spre exemplu, dacă copilul vostru se joacă în nisip singurel și vine un alt copil și îl împinge din senin și copilul vostru începe să plângă. Ce reacții aveți? Eu încerc să fiu foarte calmă, dar recunosc că nu e cel mai comod lucru, mai ales că noi l-am învățat pe Carol să fie foarte pașnic și să nu lovească pe nimeni, dar alți copii, nu știu dacă sunt învățați la fel, nu știu dacă trec prin alte faze sau etape, eram doar curioasă cum faceți voi să nu vă enervați maxim”, a precizat Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan are o familie frumoasă și fericită

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au doi băieți, Carol și Tudor, cărora le dedică tot timpul. Fosta prezentatoare meteo a matinalului de la Antena 1 a recunoscut faptul că viața i s-a schimbat radical din momentul în care a devenit mămică. Acum, însă, timp liber nu prea mai are, dar nu regretă nicio clipă drumul ales.

„Sunt perioade când e foarte frumos și epuizant, în același timp. Copiii sunt minunați, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunțare la tine, la ce erai tu înainte și ce credeai tu că e mișto și important. Sunt perioade când, da, îmi este dor de perioada dinainte, dar n-aș schimba niciodată nimic. Când ieșim undeva chiar ne bucurăm la maximum de acea ieșire. Eu puteam să hotărăsc înainte că vreau să mă duc la mall și să stau șase ore la cumpărături. Fără să fie nimic în neregulă cu asta. Nu mai pot face asta, acum avem și noi programul lor”, a mărturisit Flavia Mihășan, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...