O nouă nuntă la „Neatza cu Răzvan şi Dani”? S-au dat de gol, în direct

Badea Violeta 01.11.2021, 20:46

Ramona Olaru nu mai este o femeie singură. Superba blondină și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Cătălin Cazacu. Aceasta nu a vorbit prea mult despre noul ei iubit, dar Dani Oțil a dat de înțeles că cei doi amorezi au o relație din ce în ce mai serioasă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se pregătesc de nuntă?

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează cel mai nou cuplu din din showbizul românesc. Chiar și așa, cei doi par să aibă gânduri destul de serioase în viitorul apropiat. Se pare că Dani Oțil cunoaște câteva detalii și i-a dat de gol în emisiunea pe care o prezintă.

Concret, prezentatorul tv a surprins-o azi pe Ramona Olaru când i l-a arătat pe iubitul ei, pe ecran, acesta participând în momentul acela la podcastul lui Cătălin Oprișan. În momentul în care l-a văzut pe Cătălin Cazacu, frumoasa blondină a fost cuprinsă de emoții și nu s-a ferit să recunoască acest lucru.

„Pe mine m-a luat cu traspirații”, a  exclamat vecina din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” când și-a văzut partenerul oferind interviu.

Dani Oțil şi-a păstrat umorul şi imediat a dat o replică care lasă loc de interpretări.

„N-a mai câștigat o cursa de șase ani (n.red. despre Catalin Cazacu, o cursă de motociclism) , dar e pe cale să câștige cursa vieții lui”, a precizat îndrăgitul prezentator tv.

Ramona Olaru si Catalin Cazacu
Ramona Olaru si Catalin Cazacu

Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru

Recent, Cătălin Cazacu a fost invitat la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. Sportivul a vorbit despre relația pe care o are cu Ramona Olaru, dar și despre posibilitatea unei căsătorii.

„Ramono, am primit binecuvantarea. A venit avalanșa peste noi în dimineața asta. Știe că am venit la tine, Teo. E un lucru nou pentru mine. Eu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că odată cu trecerea timpului, te comporți diferit.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...