VIDEO EXCLUSIV

Vasile Muraru, ultim omagiu pentru Alexandru Arșinel. Ce amintiri emoționante îl leagă de regretatul actor. „Ne va lipsi enorm” VIDEO EXCLUSIV

Anca Manolica, Alexandru Catalan 30.09.2022, 14:41

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Regretatul actor se confrunta de mai mulți ani cu mari probleme de sănătate. Ultimele zile din viață și le-a petrecut pe patul de spital, starea sa de sănătate fiind vizibil înrăutățită. Bunul său prieten, Vasile Muraru, i-a adus un ultim omagiu în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Vasile Muraru, un ultim omagiu pentru Alexandru Arșinel

După luni de zile în care s-a luptat cu numeroase probleme de sănătate, Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Odată cu plecarea sa la cele veșnice, scena teatrului românesc a devenit mult mai săracă și mai tristă. Acum, prietenii, familia, o țară întreagă deplâng moartea maestrului Alexandru Arșinel.

Vasile Muraru, coleg de breaslă și unul dintre cei mai buni prieteni ai actorului, i-a adus un ultim omagiu la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, al cărui director este în prezent. El l-a înlocuit pe Alexandru Arșinel la începutul anului 2019, atunci când fostul partener de scenă al Stelei Popescu a renunţat la funcţia de manager. Pe vremea aceea, Vasile Muraru era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei București.

„Pentru noi a însemnat foarte mult, am mai spus-o. Ca și pentru acest teatru pe care l-am condus exemplar. Cea mai frumoasă amintire cu el vine de la un turneu făcut cu ani în urmă în Spania. Românii așteptau autocarul cu noi cu două, trei ore înainte de spectacol. Și ne-au aplaudat ca la finalul unui show de zile mari. Ne va lipsi enorm…

Ne-a bucurat și pe noi, colegii lor, dar și pe spectatori, de fiecare dată. Am lăsat totul deoparte și ne-am adunat în jurul său, pentru un ultim omagiu. Ar fi trebuit sa joc la Reghin în seara asta, dar lumea va înțelege de ce lipsim…Alexandru Arșinel e acum sus în cer, alături de doamna Stela Popescu, și de alții, și-i bucura pe îngeri. Sper să aibă grijă și de noi, cei rămași pe pământ!”, a declarat Vasile Muraru, în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Tot el se va ocupa și de înmormântare

Cu durere în suflet, Vasile Muraru a spus că el este cel care se va ocupa de înmormântare, iar pregătirile au început deja. El a anunțat că regretatul actor va fi adus la teatru în cursul după-amiezii de vineri, acolo unde oamenii care l-au apreciat și iubit îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, 2 octombrie, la Cimitirul Bellu din Capitală, actorul alegându-și locul de veci încă din anul 2015.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...