Foștii colegi ai lui Alexandru Arșinel, devastați de moartea maestrului. Vasile Muraru: „Urma să mă duc la el acasă”. Jean Paler: „Am jucat 45 de ani cu el”. EXCLUSIV

Foștii colegi ai lui Alexandru Arșinel, devastați de moartea maestrului. Vasile Muraru: „Urma să mă duc la el acasă”. Jean Paler: „Am jucat 45 de ani cu el”. EXCLUSIV

Maestrul Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Actorul pleacă la ceruri, acolo unde se va reuni cu regretata Stela Popescu, cea care i-a fost parteneră de scenă începând din 1978. Vestea morții sale a întristat o țară întreagă, colegii de breaslă fiind pur și simplu devastați de plecarea sa dintre noi. Ce au declarat aceștia.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani

Actorul Alexandru Arşinel a murit, joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Artistul, fost director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, se afla internat la terapie intensivă la Spitalul Universitar din Capitală. Acesta acuza mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, iar inima sa nu a mai putut face față.

În anul 2017, actorul a fost internat pentru probleme cardiace, fiindu-i atunci montat un stent pe o arteră a inimii. Era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială. Anterior, în 2013, Alexandru Arșinel a suferit și un transplant renal la Cluj-Napoca. De asemenea, el a fost operat și de cinci ori la coloană.

Cunoscut, în mod special, pentru filmele, spectacolele şi piesele în care a jucat alături de marea actriţă Stela Popescu, Alexandru Arşinel a fost unul dintre cei mai celebri și iubiți actori români de comedie, care a avut contribuţii importante teatrului de revistă, televiziunii şi cinematografiei româneşti. Pentru întreaga sa carieră actoricească și managerială, marele artist a fost recompensat cu numeroase premii.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani
Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani

Ce au declarat foștii colegi de breaslă

Vestea morții unuia dintre cei mai mari actori din toate timpurile a întristat pe toată lumea. Doi dintre foștii colegi de scenă și-au exprimat regretul pentru trecerea sa în neființă. Iată ce au spus Vasile Muraru și Jean Paler, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Vasile Muraru: „M-a sunat fiul lui, din păcate dl. Arșinel nu mai e .. Noi am avut o relație specială, e o pierdere imensă. Urma să mergem la el, când ar fi ajuns acasă, așteptam să fim sunați când puteam să-l vedem.

Jean Paler: „Mi-a murit o parte din suflet! Am aflat și nu m-am putut stăpâni din plâns. A plecat un mare actor, un suflet drag, un prieten de suflet! La fel îl plâng cum plâng după toți cei cu care am jucat pe scena mai bine de 45 de ani. Dumnezeu să-i vegheze și să-i călăuzească sufletul către stele. Păcat! A plecat, ne-a părăsit. E din nou cu Stela. Acum, însă vor juca împreună în Cer!”, au declarat cei doi mari actori, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Alexandru Arșinel a petrecut peste 60 de ani pe scenă, lăsându-le o avere impresionantă soției Marilena Arșinel și celor doi băieți, Bogdan și Cristian.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...