Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Cosmin Contra la Dinamo. În ce condiții ar putea veni tehnicianul

Marian Cărăvan 11.11.2020, 14:08
Variantă surpriză pentru înlocuirea lui Cosmin Contra la Dinamo. În ce condiții ar putea veni tehnicianul

Dinamo trece prin momente cumplite. Cu o singură victorie în actualul sezon, ce o plasează în zona retrogradării și cu acute probleme financiare, Dinamo ar putea rămâne fără antrenorul Cosmin Contra. În aceste condiții, se vehiculează o variantă surpriză pentru banca tehnică a „câinilor”.

Cine îi poate lua locul lui Cosmin Contra pe banca tehnică a lui Dinamo

Cosmin Contra nu a bifat decât un succes în acest sezon pe banca tehnică a alb-roșilor. Ceea ce nu e chiar așa confortabil pentru un antrenor care s-a aflat și la cârma echipei naționale. „Guriță” ar putea pleca de la Dinamo, dezamăgit și el de situația în care a ajuns clubul, astfel că se vehiculează o variantă surpriză pe banca tehnică a „câinilor”. O spune fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, Gabi Răduță. Acesta susține că o variantă ar putea fi chiar unul dintre foștii antrenori, care a fost foarte aproape de revenire și în vară.

Gabi Răduță susține că Mircea Rednic ar putea redresa echipa, dar în același timp îi ține partea lui Contra și susține ideea de continuitate.

„Eu sunt adeptul continuității. Mi-aș dori să rămână Cosmin Contra pentru că este proiectul lui. Este o perioadă scurtă și văd că jucătorii nu s-au adaptat fotbalului românesc, mai sunt și problemele financiare”, a precizat Gabi Răduță.

Fostul oficial de la Dinamo spune și în ce condiții ar putea reveni Mircea Rednic pe banca tehnică.

„Rednic nu se aruncă cu capul înainte. Dacă vine… Trebuie să fie susținut. Are nevoie de susținere și continuitate”, a mai spus Răduță, la ProSport Live.

Mircea Rednic ar putea fi solutia pentru banca tehnica a lui Dinamo
Mircea Rednic ar putea fi solutia pentru banca tehnica a lui Dinamo

Dinamo se zbate în zona retrogradării, apăsată de probleme financiare

Dinamo nu mai știe să câștige. „Câinii” nu au decât o singură victorie în acest sezon, 3-1 cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare, în etapa a 4-a. În rest, două egaluri și șase înfrângeri. Locul 15 (penultimul) ocupat în acest moment în clasament, e cu mult sub așteptările fanilor dinamoviști. Cosmin Contra nu se mai înțelege cu jucătorii, a scăpat vestiarul din mână. Vestiarul e rupt în două, ceea ce nu paote fi deloc de bun augur. Pe lângă reproșurile pe care i le aduc lui Cosmin Contra legat de nerespectarea promisiunilor privind rezolvarea problemelor financiare, jucătorii îi reproșează tehnicianului că lucrează prea puțin din vedere tactic.

Banii promiși nu mai vin, Pablo Cortacero a plecat în Spania, iar asta i-a pus pe toți pe gânduri. Chiar și antrenorul Cosmin Contra simte că e ceva în neregulă și ar vrea să plece de la echipă, simțindu-se trădat. Fostul antrenor al „câinilor”, Adrian Mihalcea, a comentat și el situația jalnică în care a ajuns Dinamo.

„Dacă inclusiv antrenorul echipei, omul care a crezut cel mai mult în proiect a început să aibă semne de întrebare, e posibil să devină dramatică situația. Pare o minciună continuă ce se întâmplă cu venirea banilor, de pe o zi pe alta. Jucători, antrenori păcăliți. E dureros”, a spus Adrian Mihalcea.

Dinamo e penultima în clasamentul Ligii 1, cu o singură victorie. În rest, două egaluri și șase înfrângeri. Și probleme financiare.

Urmăriți Impact.ro și pe