Ce fac, de fapt, jucătorii lui Dinamo la antrenamente. Cum se comportă cu antrenorul Cosmin Contra și cine e șeful. Dezvăluiri în premieră

Marian Cărăvan 09.11.2020, 11:02
Ce fac, de fapt, jucătorii lui Dinamo la antrenamente. Cum se comportă cu antrenorul Cosmin Contra și cine e șeful. Dezvăluiri în premieră

Sunt probleme tot mai mari la Dinamo, iar acestea se adâncesc pe zi ce trece. „Câinii” nu au mai cunoscut succesul de șapte săptămâni, de când au obținut de fapt singura victorie din acest sezon. În plus, antrenorul Cosmin Contra nu mai poate stăpâni vestiarul.

Cum se comportă jucătorii cu antrenorul Cosmin Contra. Ce i se reproșează antrenorului

Dinamo traversează o perioadă neagră. Pare că nimic nu se leagă la gruparea din Ștefan cel Mare. Sosirea investitorilro spanioli nu a adus până acum nicio schimbare în bine. Mai mult, Dinamo pare că se afundă pe zi ce trece. Dinamo pierde pe bandă rulantă în Liga 1, în acest sezon în care a bifat un singur succes, 3-2 cu Gaz Metan, în deplasare, pe 21 septembrie. Pornită la drum cu speranțe de play-off, Dinamo se zbate iar în zona retrogradării, din care deocamdată nu găsește calea de ieșire.

În plus, antrenorul Cosmin Contra are o relație tot mai roastă cu jucătorii și pare a fi scăpat vestiarul din mână. Problemele financiare nu le dau deloc pace dinamoviștilor, iar jucătorii spanioli aduși după ce Pablo Cortacero a preluat clubul încep să-și ceară drepturile salariale. Cosmin Contra i-a liniștit pe jucători, spunându-le că problemele financiare se vor rezolva. Și, totuși, asta nu s-a întâmplat, iar fotbaliștii au ajuns să-i reproșeze lui Contra că nu-și respectă promisiunile. Cum Pablo Cortacero este plecat în Spania și nu se când și dacă va mai reveni în România, jucătorii au început să-și facă griji.

Sunt probleme mari la Dinamo. Cosmin Contra a scapat vestiarul din mana
Sunt probleme mari la Dinamo. Cosmin Contra a scapat vestiarul din mana

Cine conduce antrenamentele la Dinamo. Ce fac, de fapt, jucătorii lui Dinamo la antrenamente

Dinamo a suferit duminică seara a șasea înfrângere stagională, 1-2 la Ovidiu, cu Viitorul. „Câinii” nu au decât o singură victorie în acest sezon, 3-1 cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare, în etapa a 4-a. În rest, două egaluri și șase înfrângeri. Locul 15 (penultimul) ocupat în acest moment în clasament, e cu mult sub așteptările fanilor dinamoviști. Cosmin Contra nu se mai înțelege cu jucătorii, a scăpat vestiarul din mână. Vestiarul e rupt în două, ceea ce nu paote fi deloc de bun augur. Pe lângă reproșurile pe care i le aduc lui Cosmin Contra legat de nerespectarea promisiunilor privind rezolvarea problemelor financiare, jucătorii îi reproșează tehnicianului că lucrează prea puțin din vedere tactic.

În plus, se pare că fostul selecționer al naționalei nici nu mai conduce antrenamentele la Dinamo. Ședințele de pregătire sunt conduse de preparatorul fizic, iar Cosmin Contra ar fi doar de „decor”, fiind evident blocajul în care a ajuns tehnicianul, informează ProSport.

Javi Reyes, preparatorul fizic al lui Dinamo, a ajuns să fie de multe ori antrenor principal, în condițiile în care Cosmin Contra n-a mai știut ce să le transmită jucătorilor. Se pare că Javi Reyes este cel mai bine plătit preparator fizic din Liga 1, cu un salariu de 10.000 de euro lunar, cu 2.000 de euro mai mult decât primește Thomas Neubert la FCSB, precizează sursa citată.

După cum stau lucrurile, nu ar fi exclus ca în curând Cosmin Contra să plece de la Dinamo, iar ținta sa să fie Spania, unde se află familia sa.

Urmăriți Impact.ro și pe