Unde poate ajunge Mircea Rednic după despărțirea de Poli Iași. Varianta la care nu se aștepta nimeni

Marian Cărăvan 24.08.2020, 16:23
Unde poate ajunge Mircea Rednic după despărțirea de Poli Iași. Varianta la care nu se aștepta nimeni

Liber de contract după despărțirea de Poli Iași, Mircea Rednic ar putea avea o destinație surpriză în scurt timp. E varianta la care nimeni nu se aștepta. „Puriul” e gata să revină la o echipă pe care a mai antrenat-o, dar fără succes.

Unde poate ajunge Mircea Rednic după despărțirea de Poli Iași

Mircea Rednic și-ar putea găsi echipă mai repede decât se aștepta. Deși era dorit de suporterii lui Dinamo la cârma echipei, mutarea nu s-a concretizat odată cu venirea investitorilor spanioli la clubul din Ștefan cel Mare, dar Mircea Rednic ar putea ajunge la o altă pe care a antrenat-o în trecut.

Liber de contract după despărțirea de Poli Iași, Mircea Rednic ar putea ajunge în liga secundă, la nou-promovata FC U Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. Oltenii l-au demis pe Eugen Trică, iar varianta aducerii lui Mircea Rednic în Bănie, la echipa pe care Mititelu o consideră adevărata Universitatea, este una de luat în calcul. Mircea Rednic a mai antrenat aici, dar fără succes. A fost practic un dezastru. Se întâmpla în sezonul 2004-2005, când Rednic a antrenat echipa timp de opt etape, având un bilanț sub așteptări: o victorie, patru egaluri și trei înfrângeri. Imediat, Rednic a fost schimbat cu Pavel Badea, însă echipa a retrogradat la finalul acelui sezon, pentru prima oară în istoria ei. Patru antrenori a avut Craiova în acel sezon fatidic.

Unde poate ajunge Mircea Rednic după despărțirea de Poli Iași
Unde poate ajunge Mircea Rednic după despărțirea de Poli Iași

Eugen Trică se revoltă după ce s-a anunțat demiterea sa. „Nu există așa ceva!”

Cu mai puțin de o săptămână înaintea startului noului sezon al Ligii 2, nou-promovata FC U Craiova 1948 a anunțat despărțirea de antrenorul Eugen Trică.

„Contractul dintre FC U Craiova și antrenorul Eugen Trică a încetat astăzi, 24.08.2020. Urmează ca, în scurt timp, să fie angajat un nou colectiv tehnic. Zilele următoare, până la numirea unui nou staff tehnic, antrenamentele vor fi conduse de Vali David și Ovidiu Dănănae!”, au scris oltenii pe pagina de Facebook.

„Trică a plecat, rezilierea e unilaterală. Acum ne uităm peste program și căutăm antrenor”, a confirmat Adrian Mititelu pentru GSP.

Doar că antrenorul Eugen Trică nici nu vrea să audă de așa ceva: „Nu există așa ceva. Nu am semnat nicio reziliere, informația e eronată”.

Eugen Trică a preluat FC U Craiova 1948 în mai 2019 și a reușit să promoveze echipa în Liga 2.

Urmăriți Impact.ro și pe