Valentina Pelinel, mărturisire neaşteptată despre relaţia cu Borcea. Ce nu omit să facă cei doi în fiecare zi

Stan Filon, Mihai Ianoși 28.08.2021, 21:32
Valentina Pelinel, mărturisire neaşteptată despre relaţia cu Borcea. Ce nu omit să facă cei doi în fiecare zi

Valentina Pelinel se declară foarte fericită alături de soțul său, Cristi Borcea, cu care are trei copii. Nu se plictisesc niciodată și fostul model a dezvăluit recent și care sunt obiceiurile pe care și le-au format și care îi aduc mereu împreună.

Valentina Pelinel, mărturisire neaşteptată despre relaţia cu Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trecut prin multe ca să fie împreună. Ea și-a părăsit partenerul de viață, iar el a făcut la fel. A renunțat la femeia cu care avea doi copii împreuă pentru a fi alături de cea care acum îi este soție. Relația lor pare a fi una foarte unită, iar frumoasa Valentina Pelinel a vorbit despre secretele unei căsnicii reușite.

”Cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.  Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză”, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Valentina Pelinel, marturisire neasteptata despre relatia cu Borcea
Valentina Pelinel, marturisire neasteptata despre relatia cu Borcea

Cum își menține silueta de invidiat

Valentina Pelinel a vorbit și despre secretele siluetei sale. Fostul fotomodel arată foarte bine, deși a adus pe lume trei copii. Soția lui Cristi Borcea a recunoscut că exercițiile fizice sunt foarte important pentru ea, cât și alimentașia sănătoasă. Dar spune și că slăbește foarte ușor, mai ales că trebuie să alerge după copii toată ziua.

”Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice”, a mai spus Valentina Pelinel pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...