Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au fost naşi în weekend. Au rămas însă şocaţi când au văzut mireasa

Ana Anitoiu 16.08.2021, 11:39

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au fost naşi în acest weekend pentru prezentatoarea de la Antena Stars Nasrin Ameri. Mireasa a avut o apariție șocantă la eveniment.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, asortați la nuntă

Nasrin Ameri, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit civil cu partenerul ei, Florin, duminică, 15 august, după șapte ani de relație. Prezentatoarea de la Antena Stars i-a spus un ”Da” hotărât iubitului ei în fața ofițerului stării civile și a primit unul la fel de la el.

La eveniment, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au prezentat eleganți și asortați. Ea a purtat o rochie roz prăfuit, fără mâneci, scurtă și croită pe lângă corp, împreună cu o pereche de sandale verzi cu toc, iar soțul ei a optat pentru un costum albastru cu cămașă albă și o batistă roz.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel au fost nasi in weekend. Au ramas socati cand au vazut mireasa
Cristi Borcea si Valentina Pelinel, nasi pentru Nasrin Ameri si sotul ei

Cum a fost îmbrăcată mireasa

Cât despre rochia miresei, aceasta a fost una spectaculoasă. Nasrin Ameri, cu tată iranian, a ales o rochie albă extrem de scurtă, cu umerii goi și o curea lată în talie, împreună cu o pereche de sandale albe cu toc.

Prezentatoarea de la Antena Stars a avut un buchet cu trandafiri în nuanțe de galben, roz închis și roz pal. Soțul ei s-a îmbrăcat cu un costum vernil împreună și a ales să se încalțe cu o pereche de mocasini în loc de pantofi.

Când va avea loc cununia religioasă

Evenimentul a avut loc în aer liber, sub o boltă de trandafiri, la fel cum a avut loc în acest weekend și nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Însă, pentru Nasrin Ameri și soțul ei bolta a fost făcută cu trandafiri albi, galben și roz pal, spre deosebire de cea cu trandafiri albi pregătită pentru tânăra devenită celebră încă de la vârsta de trei ani, cu piesa ”Ghiță”.

Pentru Nasrin Ameri și soțul ei, petrecerea a avut loc la un restaurant cu piscină, dar distracția nu s-a încheiat. Cei doi se vor căsători religios anul viitor, când va urma încă o petrecere, cu și mai mulți prieteni.

”Am emoții, nu am avut până de dimineață. Acum am realizat că nu trebuie să mă duc la emisiune, că nu am întâlnire cu prietenele, că nu plec în vacanță, ci că mă mărit. Nu-mi vine să cred, sunt șocată.

De la ora 16:00 vor veni și invitații, la 16:30 o să fie ceremonia civilă, o să avem și super muzică, vremea ține cu noi, sper să nu avem niciun incident. Încă nu realizez, dar acum e doar cununia, la nuntă, la anul, o să fie mulți, mai mulți prieteni”, a spus Nasrin Ameri la Antena Stars, înainte de eveniment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...