Valentina Pelinel, dezvăluiri din intimitatea alături de Cristi Borcea. Tabieturile care păstrează vie relația celor doi

Badea Violeta 01.11.2022, 20:51

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți de patru ani și au împreună trei copii minunați, pe Milan și pe gemenele Rania și Indira. Cei doi parteneri de viață se iubesc ca în prima zi și nu își văd viața unul fără celălalt. De curând, fostul fotomodel a oferit detalii uimitoarea despre povestea de iubire cu omul de afaceri. Iată cum își păstrează cei doi relația vie!

Ce spune Valentina Pelinel despre relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au jurat iubire veșnică în anul 2018. De atunci, cei doi soți sunt de nedespărțit și se bucură de viața de familie, dar și de creșterea celor trei copii pe care îi au împreună.

De curând, fostul model a decis să vorbească despre mariajul ei cu celebrul om de afaceri. Frumoasa blondină este convinsă că fostul patron al clubului de fotbal Dinamo București este sufletul ei pereche.

„Da, este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră.

E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă.

Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ego.ro.

Citește și Ce a fost nevoită să facă Valentina Pelinel la începutul carierei sale. Mărturisirea sinceră a vedetei: „Cred că este și inconștiența vârstei”!

Valentina Pelinel, Cristi Borcea si fiul lor
Valentina Pelinel, Cristi Borcea si fiul lor

„Avem tabieturile noastre pe care le respectăm”

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a vorbit și despre momentele de intimitate cu Cristi Borcea. Chiar dacă au devenit părinţi, cei doi nu au uitat de ei ca soţi şi de relaţia lor, dincolo de îndatoririle părinteşti. Iată ce fac Valentina Pelinel și Cristi Borcea după ce adorm cei trei micuți pe care îi au împreună.

„Nu cred că este nimic care trebuie să fie făcut musai sau, orice s-ar întâmpla, e bine să lași lucrurile să decurgă lin. Avem tabieturile noastre pe care le respectăm.

Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru”, a mai precizat fostul fotomodel pentru aceeași sursă.

Citește și Ce nu mai are voie să facă Valentina Pelinel după operația la picior. Interdicțiile pe care le-a primit de la medici!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...