Ce a fost nevoită să facă Valentina Pelinel la începutul carierei sale. Mărturisirea sinceră a vedetei: „Cred că este și inconștiența vârstei”

Anca Manolica 12.10.2022, 19:49

Ani buni, Valentina Pelinel a fost model internațional, defilând pe cele mai importante podiumuri de modă din întreaga lume. S-a bucurat de mult succes, dar până să ajungă acolo nu i-a fost deloc ușor. A fost nevoită să facă unele sacrificii, încă de la o vârstă foarte fragedă. Iată ce a dezvăluit soția lui Cristi Borcea, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ce a fost nevoită să facă Valentina Pelinel, încă de la 16 ani

Valentina Pelinel este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România. Este celebră pentru cariera sa de succes în modelling, dar și pentru povestea de iubire pe care o trăiește, de ceva ani, alături de Cristi Borcea. Aceștia au împreună 3 copii superbi, pe Milan și gemenele Rania și Indira, cărora vedeta le dedică o bună parte din timpul său.

Aceasta a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre începuturile carierei sale de model, despre greutățile cu care s-a confruntat, dar și despre ce ar face dacă fiicele sale și-ar dori să îi calce pe urme. Întrebată de reporter care a fost cea mai mare provocare din cariera sa de model, Valentina Pelinel a răspuns că necesitatea de a se rupe de viața pe care o avea până atunci.

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

A plecat de acasă la doar 16 ani

Avea doar 16 ani atunci când a plecat de acasă, într-o țară străină, fără să aibă pe nimeni alături care să o susțină. I-a fost foarte greu la început, să învețe să se descurce pe cont propriu, dar era bucuroasă că face ceea ce îi place.

„Nu știu dacă este una neapărat foarte mare. Cred că provocarea în sine a fost faptul că a trebuit să mă rup de viața mea, de părinți, la urma urmei, de prieteni, de școală. Eu mi-am făcut mult mai târziu școala în America. Apoi, m-am înscris la distanță la cursurile din facultate.

Adică ruptura a fost cea mai grea, să te trezești, un copil de 16 ani, într-o țară străină, unde trebuie să te descurci. Da, ți s-a oferit să faci ceea ce îți place, căci asta îmi doream și visam să fiu un model de succes, dar este înfricoșător la început.”, a dezvăluit Valentina Pelinel, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Cât despre fiicele sale, aceasta spune că nu le-ar lăsa să plece singure, de la o vârstă atât de fragedă, pe drumul lor. Alături de soțul ei, Cristi Borcea, le vor fi sprijin necondiționat, pentru a nu fi nevoite să treacă prin ce a trecut mama lor.

„Dacă fetițele mele mi-ar zice că pleacă la 16 ani și vor să se descurce singure, nu m-ar lăsa inima. Nu este cazul lor, căci ne au pe noi ca sprijin. Eu nu am avut sprijin, nu avea cine să mă ajute în domeniul acesta. Dar știi cum este, te uiți în urmă și zici: „Doamne, câte am făcut! Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?”. Cred că este și inconștiența vârstei.”, a continuat aceasta.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...