Val de reacții ironice după prima postare a premierului Viorica Dăncilă pe Facebook: ce i-au transmis internauții

Alexandru Ioanid 07.06.2019, 08:31
Val de reacții ironice după prima postare a premierului Viorica Dăncilă pe Facebook: ce i-au transmis internauții

Premierul Viorica Dăncilă a publicat, joi seara, prima postare pe contul de Facebook, redeschis după multe vreme. Șefa Guvernului a stârnit un val de reacții în mediul online.

Premierul Viorica Dăncilă și-a inaugurat, joi, contul de Facebook cu o postare în care se regăsește un citat din Winston Churchill, fostul premier al Marii Britanii.

Șefa Guvernului și-a redeschis contul de Facebook și a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj celor care o urmăresc. Vineri dimineață, postarea adunase deja aproape 3.000 de comentarii și sute de distribuiri.

Viorica Dăncilă a mai avut un cont de Facebook, pe care și l-a închis, însă, în februarie anul trecut. Postarea de joi e însoțită de o poză în care premierul Dăncilă e surprinsă în sala unde se țin ședințele de Guvern.

Ce comentarii a adunat postarea Vioricăi Dăncilă

Postarea premierului Viorica Dăncilă începe cu un citat din Winston Churchill.

„Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”, scrie șefa Guvernului.

„Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe. Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări”

Prima postare a Vioricăi Dăncilă

Imediat, au început să curgă comentariile. Mesajele au fost fie critice, fie ironice. Nu au lipsit, însă, nici mesajele de susținere.

„Inainte sa mi fie sters acest comentariu va rog din suflet sa va dati demisia si sa faceti acordul predicatului cu subiectul”

sau

„Doamna Viorica Vasilica, mulțumim că ați scos țara din noroaie! Ce noroc am avut cu dl. președinte Liviu Dragnea! Orice om îi este teamă de o condamnare penală…”

…a fost un alt mesaj postat de internauți.

https://www.facebook.com/v.dancila/photos/a.579702325871341/579700372538203/?type=3&theater
Urmăriți Impact.ro și pe