EXCLUSIV. O nouă lovitură pentru văduva lui Leo Iorga. Paula, din nou în doliu. „Probabil că a venit să îl ia”

Oana Pascaru, Maria Irina 26.02.2021, 19:06

Leo Iorga a lăsat în urmă, după decesul de acum un an și jumătate, un munte de durere. Femeia care l-a idolatrizat duce dorul vremurilor când artistul o răsfăța cu flori, mai ales de ”Dragobete”, ziua iubirii pentru români.Paula Iorga s-a întors cu gândul în timp, în perioada când nimic nu prevestea tragedia:

”Îmi este dor de prezența lui, de umorul lui, de dragostea și de drăgălășenia lui!”, ne-a spus ea, în interviul exclusiv pentru impact.ro.

Leo Iorga a încetat din viață pe 2 noiembrie 2019, după nouă ani de luptă cu o boală nemiloasă, cancer la plămâni. Paula este însă din nou în doliu. Tatăl ei a încetat din viață în urmă cu cinci zile: ” Tatăl meu, înainte să moară, spunea că se duce la Leo. Probabil că a venit să îl ia!”.

Ultima poză cu Leo Iorga pe scenă
Ultima poză cu Leo Iorga pe scenă

”Am rămas singură pe lume, mai ales că și tatăl meu s-a prăpădit, zilele trecute. Tatăl meu, înainte să moară, spunea că se duce la Leo. Probabil că a venit să îl ia”

Leo și Paula Iorga au fost căsătoriți 30 de ani, timp în care au trecut și prin bune și prin rele, ca-n orice cuplu. Acum, la aproape doi ani de la decesul marelui artist, văduva lui Leo Iorga mai trăiește însă doar din amintiri:

“Da, îmi este dor de Leo. Îmi este dor de prezența lui, de umorul lui, de dragostea și de drăgălășenia lui, îmi lipsesc alinturile lui, totul. De exemplu, de ”Dragobete”, nu a avut cine să îmi dea o floare sau să îmi spună un simplu ”Te iubesc!”, cum îmi zicea el. Îl și visez destul de des, a fost parte din mine, am trăit atâția ani împreună, este ceva firesc acest lucru. Acum, în loc să îmi aducă el flori, mă duc eu cu flori la cimitir, la mormântul lui. S-a inversat roata. Am rămas singură pe lume, mai ales că și tatăl meu s-a prăpădit, zilele trecute. Tatăl meu, înainte să moară, spunea că se duce la Leo. Probabil că a venit să îl ia”, a declarat Paula Iorga, pentru impact.ro

Leo Iorga și-a luat ”Adio!” de la fani în concertul de la Arenele Romane, susținut cu două luni înainte de a muri

Marele artist Leo Iorga, care a fost și solist al trupei ”Compact”, a luptat cu teribila boală, cancer la plămâni, timp de 9 ani. A avut o voință de fier, a încercat toate tratamentele, chiar și naturiste, a suferit cinci operații, a ajuns chiar și în Cuba, la o clinică vestită, unde a sperat că un vaccin miraculos îi va mai alina suferința.

Leo Iorga și-a luat ”Adio!” de la fani în spectacolul care i-a fost dedicat, de la Arenele Romane, organizat pe 20 septembrie 2019. Nu mai putea cânta, doar fredona, puterea îl părăsise, vocea îi era stinsă, însă bucuria reîntâlnirii cu fanii i se putea citi în privire. Leo Iorga este înmormântat la Cimitirul ”Bellu” din București, unde sunt văzuți, adesea, soția Paula Iorga, dar și cei doi băieți ai lor, Paul şi Edy Iorga.

Urmăriți Impact.ro și pe