Văduva bărbatului accidentat mortal de Mario Iorgulescu rupe tăcerea. Ce spune după ultima „aroganță” a fiului șefului LPF. „El și tatăl lui sunt mafia”

Mihnea Tălău 17.03.2023, 21:15
Văduva bărbatului accidentat mortal de Mario Iorgulescu rupe tăcerea. Ce spune după ultima „aroganță” a fiului șefului LPF. „El și tatăl lui sunt mafia”

Condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, pentru omor, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, se află în continuare în Italia, unde se sustrage de la executarea pedepsei cu închisoarea de 15 ani și 8 luni, dată de instanțele românești. Se spune că el se află într-o clinică de recuperare. De acolo a trimis un mesaj, sfidător, pe Instagram, care nu a fost deloc pe placul văduvei victimei sale.

Ultima aroganță a lui Mario Iorgulescu

În respectiva postare, Mario Iorgulescu, a  folosit o serie de hashtag-uri precum „Relaxare”, „Viață bună”, „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie”, „Toatebune”.

Mai apoi, Iorgulescu le-a șters pe cele dintâi și le-a înlocuit cu altele, pe care cel mai probabil cineva din anturajul său le-a considerat mult mai adecvate momentelor pe care le traversează. Este vorba despre „#Dumnezeu, #NuRenunțaNiciodată, #AiÎncredereÎnDumnezeu, #Trăiește-țiViaȚa”.

Contactată de reporterii Playtech Știri, văduva bărbatului omorât în accidentul provocat de fiul șefului LFP, Patricia Esmeralda Mincă, a rupt tăcerea.

„Înțeleg că folosește pe rețelele alea tot felul de cuvinte! Vorbește despre mafie? Serios, un tip ca el? Păi, cine e mafia, despre care vorbește? El și tatăl său? Ar putea fi mai explicit!”, a declarat Patricia Esmeralda Mincă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Femeia i-a răspuns lui Mario Iorgulescu, pe baza referirilor acestuia la relaxare și la liniște: „Vrea relaxare și liniște? Păi, o să primească, în curând, așa ceva, când în sfârșit va fi extrădat!”.

Mario Iorgulescu

”Nu poate scăpa la nesfârșit de brațul lung al legii”

Patricia Esmeralda Mincă e de părere că Mario Iorgulescu nu poate scăpa la nesfârșit de brațul lung al legii.

„Italienii vor înțelege până la urmă că acoperă faptele unui asasin. În joc a fost viața unui om pe care acest individ i-a luat-o fără să clipească măcar. Așa că, până la urmă, eu cred că vor fi obligați să-l predea! Vorbește, despre relaxare și despre liniște, despre viață bună, cel care a luat o viață de om și mi-a lăsat copilul fără tată? De ce nu s-a gândit la astea înainte să se urce băut și drogat la volanul mașinii cu care mi-a ucis bărbatul?! Voi aștepta ziua în care mi se va face, în sfârșit, dreptate”, a spus ea.

Văduva spune că are răbdare că va veni ziua când, în sfârșit, Mario Iorgulescu va fi readus în țară, pentru executarea pedepsei.

„Pentru mine, lucrurile sunt clare! Și nu doar pentru mine! Avem de-a face cu un asasin care a primit pentru fapta sa o condamnare la închisoare de 15 ani și opt luni. Voi aștepta ziua în care mi se va face, în sfârșit, dreptate și eu încă mai cred că ziua aceea nu e deloc departe, cum par să fie convinși alții!”, ni s-a mai confesat ea.

Patricia Esmeralda Mincă a conchis că nu are nevoie de nimic de la el și de la familia lui și că nu își dorește să îl vadă în viața sa.

Mario Iorgulescu a provocat, în dimineața zilei de 8 septembrie 2019, un grav accident rutier, la intersecția dintre Șoseaua Chitilei și Strada Teodor Neagoe, din Capitală, în urma căruia și-a pierdut viața Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a cărui mașină a fost spulberată de bolidul pe care-l conducea fiul actualului președinte LFP.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...