Mario Iorgulescu, apariție neașteptată pe internet. Cât de mult s-a transformat fiul șefului LPF, gestul cu care sfidează Justiția

Badea Violeta 16.03.2023, 23:57

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a ajuns în atenţia presei în anul 2019. Atunci, acesta a produs un accident îngrozitor, care s-a lăsat cu decesul unui tânăr, tată a doi copii. De atunci, Mario Iorgulescu se află în Italia, într-o clinică de recuperare. Acum, însă, a apărut o poză cu el. Iată cât de mult s-a transformat fiul șefului LPF și cum sfidează acesta Justiția!

Mario Iorgulescu, transformare șocantă. Cum a ajuns să arate la 4 ani de la accident

În anul 2019, Mario Iorgulescu  a produs un accident puternic, care a dus la moartea lui Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani care era și tată a doi copii. Ulterior, fiul președintelui LPF a stat internat în mai multe clinici din Italia, iar acum s-ar afla tot în această țară.

Acolo, Mario Iorgulescu ar fi tratat în urma traumatismelor suferite în zona capului. Totodată, acesta ar primi și tratament psihiatric. Însă, tânărul nu pare deloc afectat de ceea ce i se întâmplă și nici de condamnarea pe care a primit-o, de curând, în urma accidentului produs, cea de 15 ani şi 8 luni de închisoare.

Recent, Mario Iorgulescu a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram. Este prima apariție a acestuia după o bună bucată de timp. După cum se poate observa, tânărul a trecut printr-o transformare fizică uluitoare. Acesta s-a ales cu câteva kilograme în plus și și-a lăsat barbă.

În imagini, Mario Iorgulescu a folosit câteva hashtag-uri, precum „Relaxare”, „Viață bună”, „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie” sau „Toatebune”.

Citește și Ce a făcut fosta iubită a lui Mario Iorgulescu după ce bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Femeia n-a ținut cont de sentință!

Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu

Ce declara Gino Iorgulescu în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani de zile, Gino Iorgulescu a oferit detalii despre situația fiului său. Acesta spunea că trăiește un adevărat coșmar de câțiva ani de zile și că Mario are probleme psihice.

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, spunea șeful LPF, în exclusivitate Playtech Știri.

Citește și De ce l-au condamnat, de fapt, judecătorii pe Mario Iorgulescu la 15 ani și 8 luni de închisoare. „Faptele nu arată lipsa discernământului”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...