Următoarea mișcare pe care o face Gheorghe Hagi la Farul Constanța. ”Vom avea 15.000 de abonați”

Andrei Cezar 22.09.2021, 11:13

Gică Hagi este de neoprit. Își dorește ca Farul Constanța să devină o adevărată emblemă pentru fotbalul românesc, iar pentru a realiza acest lucru a pornit o serie de proiecte menite să dezvolte fotbalul de la malul mării. Ultima ambiție a ”Regelui” este de a construi un nou stadion pentru a atrage cât mai mulți suporteri la meciuri.

Gică Hagi, anunț important despre noul stadion pe care îl va avea Farul Constanța

În momentul de față, Farul Constanța evoluează în meciurile de acasă pe un stadion care are o capacitate de 4.554 de locuri. Gică Hagi a vorbit despre planurile mărețe pe care le are cu echipa de la malul mării, iar printre acestea se numără și contruirea unui nou stadion care să atragă suporterii la meciuri.

”Regele” a anunțat că, în aproximativ doi ani, la Constanța va fi construită o arenă de peste 15.000 de locuri. Hagi este convins că după construcția noului stadion, echipa sa va avea aproape 15.000 de abonați.

Stadionul (n.r. – de la Ovidiu), despre care am văzut că spuneţi că e mic, dar nu l-am văzut plin. E mic, are doar 4.500 de locuri. Aşteptăm să facem stadion, în doi ani aşteptăm să avem suporteri de la 15.000 în sus, de abonaţi. Sunt cifre la care trebuie să lucrăm şi să ajungem la nivelul cel mai mare.

Proiectul meu mereu s-a chemat ‘Timp, tineri, talent’, accesaţi cartea. Drumul nu e uşor, călătoria e lungă, o să trecem prin lucruri bune şi mai puţin bune, prin victorii şi înfrângeri, cu cele două trebuie să construim o mentalitate de învingători în timp. Voi vedeţi puţine, dar în spate e munca multă şi m-am înhămat. Vedeti că sunt în trening mai mult decat în… Noroc că s-a căsătorit Simona Halep, ca să mai pun şi eu costumul pe mine şi cravata, nu am mai băgat-o de nu ştiu câţi ani”, a declarat „Regele”.

Urmatoarea miscare pe care o face Gheorghe Hagi la Farul Constanta. ”Vom avea 15.000 de abonati”
Urmatoarea miscare pe care o face Gheorghe Hagi la Farul Constanta. ”Vom avea 15.000 de abonati”

CNI a anunțat contruirea noului stadion la Constanța. Se va numi ”Gheorghe Hagi”

Cu câteva luni în urmă, Compania Națională de Investiții a anunțat că în orașul-port va fi ridicat un nou stadion care îi va purta numele legendarului jucător român.

„În ceea ce privește construirea stadionului «Gheorghe Hagi» din municipiul Constanța, vă informăm că acest obiectiv de investiții a fost luat în evidența Companiei Naționale de Investiții și se află pe lista sinteză din cadrul subprogramului Complexuri Sportiv”

Farul Constanța în fața unei premiere în fotbalul european: clubul lui Gică Hagi și-a propus să atingă neutralitatea climatică până 2030

Ambițiile lui Gică Hagi, privind clubul său de fotbal, depășesc orice imaginație. Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor a anunțat de curând că Farul Constanța și-a propus ca până în 2030 să atingă standardul de neutralitate climatică. Ce înseamnă acest lucru?

Gică Hagi își propune ca la Farul Constanța să fie adoptate un set de reguli menite să reducă pe cât posibil gazele nocive și absorbirea cât mai eficientă a emisiilor care totuși se produc. Clubul constănțean ar deveni astfel primul club din Europa care aderă la recomandările Comisiei Europene privind scăderea rapidă a poluării.

Pentru noi, viitorul a fost, este și va rămâne cuvântul de ordine. Lucrăm mult cu copiii. Iar proiectul nostru este despre ei și despre viitorul lor și al nostru. Ne dorim cu toții o lume mai bună, iar pentru asta este esențial ca fiecare dintre noi să se implice.

Vă asigur că împreună cu colegii din club și din Academie vom face tot ce depinde de noi pentru atingerea neutralității climatice până în 2030, mai ales că, din datele prezentate de experți, Constanța este una dintre cele mai expuse zone din România în cazul în care fenomenul încălzirii globale nu este stopat”, a spus și Gică Hagi, pentru site-ul oficial al clubului Farul Constanța.

Urmăriți Impact.ro și pe