Gică Hagi, primele declaraţii despre starea de sănătate a lui Ianis. Ce se întâmplă acum cu fotbalistul

Ioana Bucur 12.09.2021, 18:51
Gică Hagi, primele declaraţii despre starea de sănătate a lui Ianis. Ce se întâmplă acum cu fotbalistul

Gică Hagi a făcut primele declarații despre starea de sănătate a lui Ianis. Sportivul în vârstă de 22 de ani a fost depistat pozitiv Covid-19, înaintea meciului cu Macedonia de Nord, scos din echipă, urcat într-un avion privat și trimis direct acasă.

Ianis Hagi este infectat cu Covid-19. Fotbalistul a ratat meciul cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi a ratat meciul naționalei cu Macedonia. În timpul cantonamentului, fotbalistul a acuzat dureri de cap, ceea ce i-a făcut pe cei din staff-ul echipei să îi facă un test rapid pentru depistarea coronavirusului. Rezultatul a arătat că Ianis era infectat cu Covid-19, acesta intrând direct în izolare.

Jucătorii care au intrat în contact cu Ianis Hagi – Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu – au fost și ei testați, chiar dacă nu prezentau simptome, rezultatele, în cazul lor, fiind negative.

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei”, a anunțat FRF.

Gică Hagi, primele declaraţii despre starea de sănătate a lui Ianis
Ianis Hagi

Cei trei fotbaliști nu au putut participa la antrenamentul oficial.

„Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, a anunțat FRF.

Ianis Hagi a fost al șaselea jucător care a părăsit prematur cantonamentul naționalei, după Florin Tănase, Denis Alibec, Denis Drăguș, Marian Aioani (accidentați) și Dorin Rotariu (depistat cu COVID-19).

Ce spune Gică Hagi despre starea de sănătate a fiului său, Ianis

Gică Hagi a oferit primele informații despre starea de sănătate a mijlocașului. Antrenorul echipei Farul Constanța a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, cum se simte fiul său, Ianis, diagnosticat cu coronavirus, la acţiunea naţionalei de la începutul lunii septembrie.

„Ianis e bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament şi sperăm să iasă cât mai repede din izolare. E OK. E acasă, la Bucureşti“, a spus antrenorul celor de la Farul.