Urmărire cu focuri de armă noaptea de sâmbătă spre duminică, în București. Șoferul prins de Poliție nu avea permis

Ana Anitoiu 22.08.2021, 10:15
Urmărire cu focuri de armă noaptea de sâmbătă spre duminică, în București. Șoferul prins de Poliție nu avea permis

O urmărire cu focuri de armă a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în București. Șoferul care a fost prins în cele din urmă de Poliție nu avea permis de conducere și a lovit ușor un taxi. Nu au fost răniți.

Cum a început urmărirea cu focuri de armă în București

Urmărirea a început în jurul orei 2:00, în cartierul Rahova al Capitalei, după ce șoferul unui BMW înmatriculat în Germania a refuzat să oprească mașina la semnalul polițiștilor din cadrul Secţiei 19. Conducătorul auto a continuat să conducă în viteză, astfel că oamenii legii l-au urmărit în trafic și au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă. O persoană a filmat o parte din incident cu telefonul mobil.

”S-a trecut la urmărirea mașinii, fiind solicitat sprijin polițiștilor aflați în teren, pentru a-l opri. Autovehiculul a fost urmărit pe mai multe străzi, iar la un moment dat a lovit ușor un taxi ce se afla în deplasare.

A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic și, ulterior, s-a folosit armamentul din dotare, fiind executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, dar și asupra autoturismului urmărit”, a transmis Poliția Capitalei.

Urmarire cu focuri de arma in noaptea de sambata spre duminica in Bucuresti
Imagini din timpul urmaririi

Cum a fost prins șoferul și ce le-a spus polițiștilor

Până la urmă, după ce a lovit ușor un taxi și a continuat să gonească pe șosea, șoferul a fost blocat pe un teren viran, la ieşirea din București. Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu dorește să facă testul cu aparatul alcooltest

”Ulterior a fost identificat și s-a constatat că nu posedă permis de conducere. A refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la INML pentru prelevarea de probe biologice”, a mai anunțat Poliția Capitalei. Cercetările în acest caz sunt continuate de Secția 19 Poliție.

Un român, protagonistul unei urmăriri ca în filme în Franța

Săptămâna aceasta, un român din Franța a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, lucra la un hotel când a început să se certe cu un coleg. Ca să scape de conflict, francezul s-a urcat într-o mașină și a pornit la drum, dar românul nu s-a lăsat și l-a urmărit cu un alt automobil.

A început o cursă nebună ce a luat sfârșit abia atunci când polițiștii au tras patru focuri de armă. Doi oameni ai legii au fost răniți ușor, iar câteva mașini au fost lovite. Românul nu a putut să explice de la ce a pornit totul și a fost dus la un spital de psihiatrie. Mai multe detalii despre românul urmărit în trafic în Franța, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...