Un român, reținut cu focuri de armă, după o urmărire ca în filme în Franţa. Bărbatul a fost internat la psihiatrie

Stan Filon 19.08.2021, 15:37
Un român, reținut cu focuri de armă, după o urmărire ca în filme în Franţa. Bărbatul a fost internat la psihiatrie

Un român a speriat o localitate din Franța, după o cursă nebună cu mașina! Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost oprit de oamenii legii cu focuri de armă, iar apoi acesta a ajuns direct la un spital de psihiatrie! Cum s-a ajuns aici, citiți în articolul de mai jos.

Un român plecat într-o cursă nebună a fost oprit cu focuri de armă de polițiștii francezi

Un român a fost protagonistul unui incident șocant în orășelul La Teste-de-Buch, situat în regiunea Aquitania. Bărbatul în vârstă de 41 de ani lucra la un hotel din oraș, când a avut un schimb de replici cu unul dintre colegii săi. Francezul s-a urcat în mașină pentru a scăpa de furia românului, însă acesta s-a urca și el într-o mașină și a fugit după victima sa.

Cei doi s-au urmărit prin tot orașul, iar francezul s-a îndreptat spre secția de poliție, pentru a cere ajutor. Românul i-a acroșat autoturismul acestuia, dar și o autospecială de poliție. Speriat, individul a fugit de la locul accidentului, însă, din nefericire, a mai lovit câteva autoturisme parcate în zonă. Oamenii legii au plecat în urmărerea lui, dar acesta nu avea de gând să se oprească. A mai lovit două mașini de poliție care au încercat să îl oprească.

Un roman plecat intr-o cursa nebuna a fost oprit cu focuri de arma de politistii francezi
Un roman plecat intr-o cursa nebuna a fost oprit cu focuri de arma de politistii francezi

A acroșat mai multe mașini de poliție, apoi a ajuns direct la psihiatrie

Doi oameni ai legii au fost răniți ușor în timpul intervenției. Cursa nebună s-a încheiat atunci când polițiștii au deschis focul. A fost nevoie de patru focuri de armă pentru ca românul să tragă pe dreapta. Acesta a fost reținut de polițiști, însă românul nu a fost capabil să spună de la ce a plecat tot incidentul și de ce a făcut acea cursă nebună.

Imediat, oamenii legii l-au dus la spitalul de psihiatrie Charles-Perrens, la cererea unui reprezentant al statului francez. Bărbatul de 41 de ani urmează, probabil, să fie supus unui test psihiatric care să ateste dacă acesta are sau nu discernământ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...