Urări și felicitări de Ziua Națională 2023. Cele mai frumoase mesaje de 1 Decembrie

Emanuela Pană 30.11.2023, 16:20

Pe 1 decembrie, Ziua Națională a României, ne unim pentru a celebra istoria, cultura și valorile naționale. România îmbracă straie de sărbătoare, iar românii își urează ”La mulți ani” în această zi specială din an. Vezi urări și felicitări de Ziua Națională 2023. Trimite-le cele mai frumoase gânduri românilor dragi ție. 

1 Decembrie, Ziua Națională a României 

1 Decembrie marchează Ziua Națională a României, o zi însemnată în istoria țării, simbolizând unirea Transilvaniei cu România în anul 1918. Este o zi de profundă importanță națională, celebrând libertatea, unitatea și identitatea culturală românească.  

De la parade militare grandioase până la evenimente culturale și festivități locale, întreaga națiune se îmbracă în culorile tricolorului, reflectând mândria și respectul față de trecutul istoric al țării.  

În această zi, românii din toate colțurile lumii își reamintesc de valorile și realizările națiunii, consolidând legăturile care îi unesc în ciuda distanței. Tot astăzi, oamenii își transmite mesaje de ”La mulți ani!” și petrec înconjurați de familie și prieteni.  

Citește și: Parada militară de 1 Decembrie 2023 din București. Programul complet de Ziua Națională

Urări și felicitări de Ziua Națională 2023 

Un studiu recent relevă că Ziua Națională a României ocupă locul doi după Revelion în topul sărbătorilor naționale preferate de români. Profită de acest prilej de bucurie și transmite-le românilor și româncelor cele mai frumoase mesaje de ziua lor. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! 

Urari si felicitari de Ziua Nationala 2023
Urari de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei
  • 1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Transmitem cu drag salutările noastre unui român deosebit. La mulți ani şi petrecere frumoasă de Ziua Națională! 
  • A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem: La mulți ani! 
  • Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească. La mulți ani, române! 
  • De 1 decembrie vreau să-ți urez tot binele din lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. 
  • La mulți ani, dragi români! Să avem parte de un nou an frumos și prosper, iar toate dorințele noastre să devină realitate. Să ne amintim în această zi de sărbătoare sacrificiile făcute de cei din urmă pentru ca noi să fim acum liberi! 
  • De Ziua Națională a României, eu vă doresc să aveți parte de bucurii și oameni frumoși și calzi, iar norocul să vă urmărească la fiecare pas. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de voi, să fiți voioși întotdeauna. La mulți ani, români! 
  • Mult e dulce și frumoasă limba ce-o vorbim. Altă limbă armonioasă ca ea nu găsim. La mulți ani, România! 
  • La mulți ani României, tuturor românilor şi celor ce simt şi gândesc românește! 
  • La mulți ani, România! La mulți ani, prieteni! La mulți ani, români de pretutindeni! 
  • Cu ocazia Zilei Naționale vă doresc succes în activitate şi să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate şi bunăstare! 

Vezi și: Pârtii deschise în minivacanța de 1 Decembrie 2023. Angajații din România se vor bucura de 4 zile libere

Cele mai frumoase mesaje de 1 Decembrie  

  • Cu prilejul Zilei naționale a României îți doresc cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate, bunăstare, prosperitate și succes! 
  • Fie ca, 1 Decembrie să vă aducă sănătate, fericire şi multă, multă bucurie alături de cei dragi şi apropiați.  
  • De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim Patria și s-o respectăm. La mulți ani române, fii mândru de țara ta! 
  • Țara în care te naști sau din care pleci le cuprinde pe toate. Să o serbăm, să ne bucurăm de ea și de noi, să ne respectăm minunile pe care ni le aduce în viață. La mulți ani, române! 
  • Fie ca 1 Decembrie să vă aducă sănătate, fericire şi multă, multă bucurie alături de cei dragi! 
  • La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! Să nu vă uitați niciodată rădăcinile, că veniți dintr-un neam de oameni iubitori și muncitori. Ziua să vă fie la fel de frumoasă ca prima rază de soare ce strălucește dis-de-dimineață! 
  • Cu români de excepție ca tine, ţara noastră este mai bogată şi mai respectată. Îți mulțumesc şi îți urez un sincer ”La mulți ani!”. 
  • Ne face deosebită plăcere să colaborăm cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați români. La mulți ani încununați de succes şi prosperitate! 
  • Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ți urez ”La mulți ani!”. 
  • Dragă române, pregătește băutură, că venim să te urăm, este și ziua ta și la greu nu te lăsăm. La mulți ani cu sănătate, bucurie și de toate! 
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...